SUNDAY

Kom precis hem från att ha varit och lunchat på pacos med mamma jocke och hans syster och barn. Riktigt jäkla gott! Tur att man var svin hungig så man kunde hugga in buffen riktigt hårt haha.

I helgen har jag varit ute och roat mig lite och jobbat hela helgen! Nu är jag helt slut. Denna söndag blir att ligga i sängen och kolla på massa filmer. Hoppas ni har haft en bra och rolig helg :)

BAD BAD DAY


Har en såndär fruktansvärt dålig dag,¨så jag känner att jag kommer stor böla när som helst! Usch för såna här dagar.

*


RIHANNA

Denna kvinna är så otroligt snygg. Hennes nys stil passar hon verkligen i.


UTGÅNG

Snart ska jag och några vänner ut och dansa rövarna av oss :)


BELLA

Min syster var tvungen att filma och lägga upp detta kliipp på youtube, för fytusan vad söt hon är! Jag dör lite..sötaste kissebella!


4 MÅNDAER


I veckan ska det bokas, till underbara stranden playa de palma för tredje gången!


BLACK


DRESS


Nelly 479:-

Nelly 299:-


LIKE THIS


det här vill jag bära.


BIKBOK





CUBUS



IM A LIVE


*


ME


OUTFITS


HAIR COLUR

Tror ni jag skulle passa i denna hårfärg?


*


*


I LIKE



ALEXA GODDRARD


DO I NEED TO SAY SOMETHING..

Vilamendhoo







drömmer mig hit, min dröm plats..


WHAT A DAY..

Idag har jag varit så sjukt trött att jag fick migrän tidigare idag. Så efter jobbet gick jag hem och sov en stund, kunde ha sovit hela kvällen.

Nyss kommit hem från min underbara stora syster. Vi gick och köpte lite käk och sedan kollade på tv! Nu ska jag strax försöka sova. Hoppas ni haft en bra dag :*


hos syster

*


När jag fyllde 19!


MUSIC


WORDS


OUTFIT


BOOTS

För någon vecka sedan köpte jag mig dom här! Jättesnygga & jättesköna att gå i.


BROWN

Åh vad jag vill vara brun! Ligga på stranden & sola och bada, dricka goda kalla drinkar och ut och dansa!





BRA SÖNDAG

Ska göra mig lite iordning & sen möta upp Amanda. Vi ska gå på bio och se filmen the descendants. Den tycker vi verkar jättebra! Innan bion tänkte vi tjocka oss lite på burger king tänkte vi. Vilken onyttig helg men trevlig avslut på denna vecka. Hoppas ni haft en bra helg :)
 

STORA SYSTER 24 ÅR

I går kom underbara kusinerna, pappa & små syskonen hem till oss för att fira Emma som fyller 24 idag. Hon hade bakat massa gott och det smakade hur bra som helst, speciellt smörgåstårtorna och tårtan, kakor osv är jag inte så förtjust i. Hon är så duktig! Det har varit massa onyttigt hela helgen, inte bra! Men ibland får man ju festa till det lite när det är nått speciellt.

*

Jag igår kväll!

TAKE ME BACK

Igår kväll låg jag och kikade efter resa till Mallorca igen, yes to the same place, så himla underbart där! Hitta ett jättebra 100 meter från stranden och för ett bra pris, dock i maj! Skulle verkligen bara vilja vara där nu och steka i solen med en kall drink.



TORSDAG 1/2

He! Kom precis hem från en spontan stan runda. Fick med mig lite fina grejor hem, två par linnen, lite smycken lite grejor till naglarna osv :) Jag som knappt inte minns senast som jag shoppade något till mig själv. Så det var på tiden. Efter stan gick jag förbi filmkedjan och solade tjugofem minuter, riktigt skönt! På väg hem trodde jag seriöst att jag skulle dö, isade på mina lår och ansiktet va nästan fryset, fyfan så kallt! Bort med kylan nu förfan.


NECKLACE


RIGHT NOW



Trött tjej..

ONSDAG 31/1

Hej! Ligger helt slut och trött i sängen. Det har varit en hård dag på jobbet, massvis att förbereda för morgondagen! Efter jobbet hade jag tid hos min frisör. Det blev slingor i hela håret och det blev jättebra! Får visa er en bild om någon dag.

Vad tyckte ni om tjejerna som kom med i top model sverige?


RSS 2.0