BEST FRIEND

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår bara bra! Efter jobbet så åkte jag hem direkt, när jag kom innanför dörren ringde Amanda mig och ville träffas för hon hade en överraskning till mig sa hon. Blev galet nyfiken! Vi möttes utanför mig och vidare mot rosalise. Satt och pratade och blev så sugen när jag såg henne äta favoriträtten haha. Överraskning var att hon hade köpt fem olika jättesöta fina små saker. Du är så himla underbar, min bästavän, tack så jättemycket! Jag visar er dom imorgon under eftermiddagen.

Vi hann gå på stan en stund. Hittade en top och en halsduk från gina och sen köpte jag mig en hoodo tröja från h&m. Sånt som behövdes! Efter stan gick vi hem till mig för att färga hennes hår och titta på Idol. Jäklar var Andre är grym och Olle, så himla gullig! 

Nu har jag och min syster lagt oss i mammas ohch jockes super sköna säng. Dom har åkt till västkusten tills på söndag! Skönt med ensamhet :)

Godnatt :*


hur vackra som..

MY FIRST TATTO

 

Är så himla nöjd med min tatuering, den står för något jag verkligen älskar!


FRIEND

Kom precis hem från en god middag på rosalise med min goa vän shaggy. Har inte träffat henne på hur länge som helst, kanske någon gång efter vi var i spanien i juli. Vi träffdes igår också en sväng. Nu sitter jag framför tvn och tittar på idol. Sjukt duktiga tjejer i år!
ginatricot 199:-

TISDAG

Hej! Kom nyss hem från jobbet. Slutar klockan 3 men min kollega behövde hjälp med att packa all mat till flyget så jag ville hjälpa henne och jobbade över till klockan 5. I vanliga fall brukar jag vakna upp  vid fem från min powernap jag brukar ta efter jobbet. Eftersom klockan är så pass mycket nu sitter jag och dricker en energidryck jag tog med från jobbet så att jag inte lyckas somna och inte kunna somna ikväll.

Opratören 3 har problem just nu så går inte att sms eller surfa, och vafan händer med facebook om jag får fråga?!


INDIANA OUTFIT


vackra vanessa hudgens och en snygg outfit


HELGEN

Hej! Jag har inte haft tid att blogga nåogt dom senaste dagarna. I fredags så var jag hos Amanda. Vi lagade tacos, tittade på idol och drack gott. Var stört gott med tacos! Sedan skulle vi ute till Ritz men jag hade glömt mitt legg hemma så jag sa åt amadna att hon kunde gå in med sin vän och att jag går hem till henne, eftersom jag skulle sova kvar hos henne. Jag la mig och sov direkt.

Igår kväll så spenderade vi kvällen hos henne, köpte mat och började sedan förfesta. Vi drog vidare mot Kåren. Det var riktigt kul, bra musik & bra folk!

Nu är jag hemma och väntar på att pappa. Han ska ringa och säga vad han ska laga för mat och sedan ska jag åka dit för lite lunch. Börjar bli rktigt hungrig känner jag!


fredags.

igår.


MEMORIES

Nu är jag hemma igen. Vi satt och käkade, pratade och lyssnade på skön musik. Amanda gick sen till ginatrico för att lämna tillbaka ett par jeans som gått sönder och jag bestämde mig för att stanna kvar hos henne. Redte mig upp från soffan och började städa hennes lägenhet, diskade röjde undan lite och gick ner med soperna. När hon kom hem blev hon jätteglad! Konstigt nog så tycker jag det är skit kul att städa hos andra. Brukar också diska hos min storasyster när jag är där, alltså jag hatar disk!!

Jag och Amanda bestämde oss senare för att ta en powerwalk. Vi gick rätt långt, vi gick igenom min gamla hemtrak, sörbyängen. Det var så himla mysigt, när man bor i stan och ser höga hus osv och inte varit bland såna trakter sen vi flyttade hit, allt var så smått, som pepparkakshus! Massa minnen kom tillbaka och så mycket nya lägenheter, sjukt!

Nu ligger jag sängen, ont i benen! Ska strax stänga av datorn och försöka sova. Imorgon är det äntligen fredag har längtat som bara den.

Godnatt. Kram!


TORSDAG

Hej där! Hoppas allt är bra med er. Jag mår bara bra, vaknade precis upp från en skön powenap av att amanda ringer mig och säger att vi ska mötas fem över fem. Har tagit på mig myskläder och ska ska lägga ner lmat jag tog med från jobbet som vi ska äta till middag ikväll. Kyckling gryta med ris blir det, tog med mig lite efterrätt också!

Hörs när jag kommer gem.


igår på jobbet vid frukosten, helt inne i mina naglar haha


KVÄLLS MYS

Nu är jag hemma igen, kom nästan precis hem. Har haft det en mysig kväll! Prat och musik. Nu är klockan mycket och jag måste försöka sova så att jag får tillräckligt med sömn. Godnatt kram!


mycket smaskigt hade vi.


ONSDAG

Hej! Jobbet idag gick jättebra lugnt och skönt utan eleverna, inte lika stökigt. Kommer nog bli jättefint och mysigt när vi får allt på plats. Innan jag gick hem hämtade jag mitt paket som har kommit sen när jag kom hem hoppade jag ner i ett skönt bad och somna en timme.
 
Nu har jag dragit på mig en skön gick tröja från bikbok, precis värmt maten och ska äta sen går jag iväg mot Amanda och tillbringar kvällen där, ska nog ta med mig en bra film :)
Kram.

detta var det som låg i paketet.

Vete och vegetabiliskt protein samt fukt, tränger in på djupet i hårstrået, lämnar en mjuk och silkig känsla. Lugnar ner ett frissigt hår.

  • Fuktavisande – bevarar frisyren vid fuktigt väder
  • Reducerad torktid – Super Skinny komplexet trycker ut överflödigt vatten och gör hårstrået smalare
  • Värmeskydd – Skyddar mot slitage på hårstrået av värmeverktyg
  • Lätt utredande
  • Glans

    Luktar så underbart gott, melon!

KÄNGOR



BLACK&WHITE


TISDAG

Hejhej! Vaknade nyss upp från en skön powernap.  På jobbet idag gick det bara bra. Hann förbereda nästan allt inför morgondagens packning. Imorogn har alla elever gått en ny matsal nu kommer vi bara ha en lunch restaurang för lunch gästerna. Vi ska piffa upp så det blir rätt stämning. Ska bli kul att se hur det kommer se ut när allt är klart.

Om en stund ska jag gå iväg och hämta ut ett packet jag beställt hem sen vidare till Julia och ladda inför kvällens idol. Kram så länge!


idag på jobbet.


MÅNDAG

Hej! Jobbet idag gick bra. Vid 11 tiden så gick diskmationen sönder, igen. Halv tolv börjar eleverna att äta och jag fick stå och hand diska en cirka en timme. Det gick fort att få undan allt när diskamaskinen lagades igen. Idag slutade jag som jag skulle kom hem vid halv fyra. 

Har tagit med en powernap och vaknade för en liten stund sen. Ikväll ska jag träffa julia och se Idol med henne. Vi har inte sätts sen jag tattuerade mig, så det är på tiden att vi ses. Ska bli jättetrevligt!

Mamma kom nyss och berättade att Jonas(han som har lägenheten) har pratat med fastighetsägaren och dom sa att dom måste ta personen i deras kö först. Så om en månad vet jag om jag får den eller ej. Känns ju inte så jättekul, men får hålla tummarna!


riktigt snygg.

19/9


SÖNDAG

Sov så himla gott i natt. Vaknade inte en ändaste gång på tolv timmar! Åkte till Amanda vid två i eftermiddags och kom nyss hem för en liten stund sen. Vi har bara degat i soffanheka dagen och pratat, kollat på idol och ätit gott. Ligger och tänker och hoppas på att jag får lägenheten. Har redan börjat kolla på lmöbler, så jäkla kul! jag bara längtar. Den lägenheten jag mest vill ha är Amandas tvåa, den är så himla fin och stor. Låg där i soffan och fantiserade om hur jag skulle ha det om jag hade den lägenheten haha. 

Nu ligger jag i sängen och kikar runt lite. Finns så mycket man vill ha så det är galet. En ny dag på det fantastiska jobbet imorgon, ser framemot det. Godnatt på er, kram!


jag vill ha en stor skön soffa.

LÖRDAG

Hej! Ledsen för dålig uppdatering. Dom senaste dagarna har jag fått jobba över och efter varit helt jäkla slut efter. Igår kom jag hem vid sex tiden, åkte upp till stan direkt efter jobbet och inhandlade mig some stuff. Duschade och gjorde mig ordning för en kväll med Amanda och hennes vän Madde. Vi var hos Amanda och drack gott, lyssnade på musik och pratade. Halv tolv kom taxin och vi åkte mot Kåren och dansade loss. Spenderade natten hos Amanda! Hade en jättebra kväll.

På vägen hem köpte jag lite mat, va så hungrig. En stund senare åkte jag och mamma och kollade på en lägenhet som jag troligen ska ta över. Den va jättemysig och fin 1.5 rätt centralt. Så bara att hålla tummarna! 
Kom nyss hem från farmor & farfar. Ätit gott och spelat kort :) Jag är så pass trött just nu att jag inte ens orkar prata eller sitta upp. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv och ta det lugnt resten av kvällen.Ni får ha  en fortsatt trevlig och rolig lördagkväll! Puss&kram


Duschtvål & Bodylotion från Kicks. Luktar så otroligt gott
Ögonfransböjare & Foundation/Puder från Make Up Store

TORSDAG

Hej! Kom hem från jobbet för en stund sen. Fick jobba över idag, blev massa disk! Imorgon väntar en hård dag igen. Ligger just nu i sängen hur trött som helst men klockan är för mycket för att ta en powernap. När jag skulle cykla från jobbet till sjukhuset idag skulle jag ta en snabbare väg, tänkte jag, men det var den onödigaste vägen jag cyklat, fan vad förbannad jag blev på mig själv! Men hann fram till sjukhuset prick klockan elvla, cyklade som en tok.

Senare ska jag möta upp Amanda för att köpa rosalise och sedan gå hem till henne och ha liten mys kväll :) 


WHITE-GREEN



ONSDAG

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår lite bättre, snuvan har försrvunnit men har blivit hostig och känner mig trött, seg och snurrig i huvudet när jag går! Hoppas det går över så fort som möjligt. Det har inte hindrat mig att stanna hemma från jobbet. Imorgon väntar en hård dag! Måste skynda mig att packa alla matlådor som ska iväg klockan 11 har jag tid hos en hudläkare och efter det back to work igen.


Dom senaste dagarna har jag varit hos Amanda kom precis därifrån. Idag möttes vi upp efter mitt jobb och gick sedan hem till henne. Svängde in till ica för vi va lite sockersugna. Nu sitter jag här hemma på sängkanten och ska stax lägga mig framför tvn och slappa vidare där.


två stycken isglasar blev det.

DREAM

dröm hus i utlandet.
jag dör, på riktigt!

THE BEST EVER


BLACK BEAUTY


HAIR



om någon dag snart ska jag färga mitt hår lite mörkare sen tänk ha lite slingor under håret!


MÅNDAG

Hej! Jobbet idag gick kanon bra, rätt lugnt! Jag mår skit just nu, är så snuvig och nyser hela tiden låter som jag har något ner stoppat i halsen. Inge vidare alls! Hoppas ni andra mår bra iallafall, friska och glada :) Vaknade upp för en stund sen från powernap. Vaknade av att jocke kom hem annars hade jag kunnat sovit hela kvällen tror jag.

Funderar på att ringa Amanda och fråga om jag kan komma över och se Idol ikväll hos henne, om hon vill ta hem mig så att säga haha.

Nu ska jag ta mig ett skönt bad! Kram så länge.



snygga toaletter på järntorget :p


COCO THAI

Nu är jag hemma och är hur jävla mätt som helst, jobbigt att äta så himla god mat när man är täppt i näsan och ine kan andas ur den när man äter. Men gott var det! Ska strax borsta tänderna och krypa ner i sängen. Imorgon väntar en ny dag på det fantastiska jobbet!

Puss&kram godnatt :)


i väntan på att få maten tog jag kort på fina akvariumet inne på restaurangen.

god mat framför idol, inga fel!


SÖNDAG

Hallå på er! Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit jättebra & rätt lugn. Gick och la mig rätt skapligt igår och det var verkligen jätteskönt, va rätt seg och trött hela lördagen. Vaknade imorse av att jag va jättesnuvig. Nu har jag nog varit sjukt i flera månader, haft ont i halsen hur länge som helst, som brukar komma tillbaka då och då, något med mandlarna tror jag. Nu kommer en till förkyldning, inte alls kul!

Om en liten stund ska jag möta upp min storasyster. Vi ska gå och köpa hem oss thaimat till Idol ikväll. Ska bli så himka gott. Kina och thaimat är min favoritmaträtt, det bästa som finns.


min underbara vän Ida & jag i fredags.


LÖRDAGS MYS

Fångarna på fortet & kebabrulle, inga fel!


COZY


mysig tröja från rutmfl.


LÖRDAG

Hej! Igår hade jag en riktig guld kväll. Jag och Amanda satt hema hos henne och drack gott pratade massa lyssnade på musik och hade det riktigt trevligt. Mot tolv tiden blev det en spontan utgång till Ritz, va väl helk ok! Första gången på länge hängde vi på en efterfest med några killkompisar i deras studio, riktig snygg. Jag satt för det mesta med glass vatten i handen och var otroligt trött. Vi kom hem till Amanda klockan sju imorse och vaknade runt två tiden. Det var en kanon kväll! Tack.
Köpte med mig mat från rosalise innan jag gick hem. Sitter nu propp mätt i soffan och kollar på friidrott! Blir en lugn kväll. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll.



kväll sol på balkongen ikväll, underbart!

FREDAG

Nu går jag till Amanda och har det trevligt :)



NO WORDS

Dröm kroppen.

jag dör..

TIPS


Slätar ut och mjukar upp samtidigt som den vårdar och skyddar håret
slätar ut och mjukar upp
vårdar, skyddar och förseglar
gör att håret torkar snabbare
ger glans


TORSDAG

Ännu en kanon dag på jobbet! När jag slutade så åkte jag direkt till stan en sväng. Kände att jag behövde spendera lite pengar fast jag iegentligen inte borde. På stan träffade jag Ida och sedan gick vi tillsammans och kikade runt lite. Mycket bra köp gjorde jag idag. Efter stan gick vi vidare hem till mig och satt och pratade & hade det trevligt. Ida åkte hem för en liten stund sen och jag ska strax borsta tänderna och krypa ner i sängen. Imorgon så kommer mina små syskon till pappa, måste gå dit och pussa och krama på dom :*

Imorgon är det fredag! Dagarna går så fort. Ska bli så skönt med helg :)




linne/skjorta
leggins
skinnjacka
eyliner
hårspray
foundation svampar
halsduk


dagen outfit.


HAIR

världens finaste hår!
dröm håret..

TOPP


galet snygga.


THOUGHTS.


ONSDAG

Hej! Vaknade för en stund sen. Har haft en sån fruktansvärd huvudvärk hela dagen och så otroligt trött. Kanske kan bero på vädret! Jobbet gick bara bra idag, rätt så lugnt! Skönt.

Jag kikade runt lite på Zaras hemsida och skulle klicka hem två halsdukar men såklart funkar det inte. Får försöka senare.


dessa två vill jag ha.

GREEN&BLACK


TISDAG

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag själv mår jättebra! Vaknade upp för en liten stund sen. På jobbet idag kunde inte gå bättre. När vi startade med att skicka ut matlådo, sallad och bröd till 10 företag så blev det för mycket för mig, skulle ha koll på massa och jag grejade inte det riktigt, så en annan kollgea fick ta ansver för allt det där. För några månader sen flyttade hon till Spanien och då tog kollegan Maja över (hon står i kassan annars) men nu när alla elever har börjat har hon inte riktigt tid så med tiden har jag lärt mig och nu har jag hand om all packning som ska skickas iväg. Jag har koll på allt som ska göras och inget går fel, det känns riktigt rikitgt kul!

Nu ska jag sätta mig i köket och prata lite med mamma. Kram sålänge!









VÄST


vad tycker ni om denna?


MODEKUNGEN.SE



GREY

Vill köpa mig en ny skön hoodotröja! Dom är så otorligt sköna.
denna är från modekugen 499:-

MÅNDAG

Hej! Hoppas ni haft en bra start på denna vecka, trots vädret. I morse försov jag mig, kom till jobbet tjugo minuter försent. Cycklade som en tok på tvåans växel det borde ha sätt riktigt roligt ut. När jag kom till jobbet va jag så varm att jag kände hur det pumpade ut svett, stod i underkläder i några minuter i omklädningsrummet och viftade med några papper som låg på bordet för att svalka mig haha.

Jag va tvungen att ta bussen hem för att min storasyster har min cykelnyckel. Så fick ta bussen hem. Tog mig en stunds vila när jag kom hem och nu ligger jag bara här på soffan i vardagrummet och inväntar på att Idol ska börja! Hoppas att vi får se nya favoriter idag också. 


MUSIC


HELGEN

Ledsen för dålig uppdatering i helgen. Men har haft annat för mig! Haft det en mycket trevlig och mysig helg. 
I lördags jobbade jag  och två till från jobbet på ett bröllop där vi serverade för 85 pers, gick väldrigt bra tycker jag! Det blev mycket spring upp för trappan många gånger. Klockan 22.30 skulle jag och ena kollgan bära upp bröllopstårtan upp för två trappor, när det va två trappsteg till kände jag hur orken i armana börja ta slut, snabbt fick vi ställa ner ställningen på golvet och sedan lyfta upp den på bordet.De va sekunder tills jag kunde ha tappat den alltså haha. Fy va tung den var! Jag kom hem runt halv tolv på kvällen.

Idag har jag vilat hela dagan! Gick hem till Amanda innan Idol börja. Efter det satt vi och prata massa och bestämmde oss för att tattuera oss den 25te plus köpa gymkort. Vi är otroligt taggade inför att börja träna rikigt hårt.

Ligger i sängen rätt så trött ska försöka sova strax så jag är pigg imorgon bitti. Hoppas ni har haft en bra helg! Puss.


jag idag.

BELLA


NEW STUFF

 

 

Detta blev det idag. Bra grejor!
Topp
Törja
Shampoo/balsam
hårfärg
hårspännen
paraply
foundtaion
puder
rouge

RSS 2.0