DRESS


så himla fin klänning.


AT WORK

Såhär ser det ut  och det är här jag packar maten. Det är alltid två rätter jag packar. Tycker att det är väldigt kul! Duktiga kockar har vi :)



LÖRDAG

Hej! Vad skönt det var att få sova ut. Vaknade för ett tag sen! Igår kväll gick jag och tränade jag en stund och sedan gick jag hem till Julia och Rambod, vi åkte sedan och handla mat till Idol. Chillade där hela kvällen, mycket trevligt!

Har ätit lite frulle och sitter nu och lyssnar på musik och gör mig ordning inför dagen. Ska gå och titta på fotboll med Julia & Rambod på idrotsshuset. Ikväll har jag inga planar, blir nog lungt :)

Ha en bra dag :*


FRIDAY

Tja. Välkommen efterlängtade löne-fredag, så underbart! Hoppas allt är bra mer er, jag mår bara bra. Vaknade för en liten stund sen, la mig mig och vila en efter jag kom hem från jobbet. Idag har jag suttit i en bil nästan hela dagen, kört ut mat till dom boenderna jag packar mat till. 

Snart ska jag möta upp Julia på gymmet så ska vi motionera en timme. Sedan förljer jag med henne hem till hennes pojkvän och tillbringar kvällen där. Se idol och har det mysigt! 


Hoppas ni får en trevlig och kul fredag kväll!
Puss :*

Min fina vän Julia & jag på hennes födelsedagsfest.

DRESS


ONSDAG

Godkväll på er! Hoppas ni mår bra. Jag ligger alldeles slut i sängen efter att ha kört en & en halv timme på gymmet med min vän Ida. Känns otroligt skönt! Kommer nog kännas i kroppen imorgon. Vi köpte med oss lite mat från rosalise, jag köpte deras kyckligsallad som är inlaggd i curry, galet god! Vi satt hemma hos mig och käka, kollade på greys anatomy och kikade runt lite på nyårklänningar och skor. En kanon dag!

De var lite kort om denna dag. Nu ska jag försöka sova. Vi hörs imorgon :) Sov gott.


här bor jag, bredvid bio-roxy!


<3

Har precis kommit hem! Har haft det jättetrevligt. Blev middag & kort spel, mycket skratt också! Vi spelade ett kort spel som heter Gin Rummy, galet roligt! Det kan ta flera timmar att spela och vi hann inte spela klart.

Imorgon är det som vanligt jobb. Börjar 08.30-15.00, helt okej tid! Brukar alltid ta en powernap, efter det går jag och tränar och efter en skön dusch blir det bara tv häng resten av kvällen.

Min dag har varit kanon!

världens lydigate sötaste hund, rebell!


TISDAG

Hej! Onsdag imorgon redan, dagarna går fort. Det gick bara bra på jobbet idag, var otroligt trött idag tänkte hela tiden att jag ville hem till sängen och sova. Kan vara trött för att jag kom hem rätt sent igår från Julia & Rambod. Vaknade för en stund sen så otroligt skönt att få sova lite på eftermiddagen!

Nu ska jag emma och linn gå hem till pappa för att spela kort och ha det trevligt! Hoppas ni haft en bra dag :)


SUNDAY

Hej! Hoppas ni mår bra och att ni haft en bra helg. Min har varit kanon bra, en väldigt skön och rolig helg! Sov ut riktigt ordentligt idag, tror klockan hann blo tolv! Riktigt skönt. Har inte haft något för mig på hela dagen bara slappat på sängen framför tvn. 

Kom nästan precis hem från Julia & hennes pojkvän Rambod. Vi köpte med mat från Burger King och åkte hem till dom för att kolla på film! Jag hade laddat ner några filmer och det vi valde att se va friends with benefits. Tyckte faktiskt att den va rätt bra. Finns ju såklart bättre!

Nu ligger jag i min säng och bläddrar bland tv kanalerna, brukar gå någon film på söndagar vid den här tiden men idag är det dåligt med det så jag säger nu godnatt & sov så gott :) Hörs imorgon.


MIDDAG




YESTERDAY AND TODAY

Hej! Vilken bra och lyckad firad kväll det blev igår för Julia! Hon bjöd på smörgåstårta, snacks och så hade hon en överasskning. Åka limmo till krogen! Första gången jag åkte i en limo, riktigt nice va det! Alla hade jättekul och vilket drag det var på Kåren, dansade loss hela kvällen. Sjukt bra! Deckade ganska snabbt när jag kom hem. Tack för kvällen Julia!

Vaknade upp vid tolv idag. Gjorde mig ordning och mötte upp storasyster för att gå och titta på basket. Tjejerna vann :) Vilken match det var, tog nästan två timmar (dom brukar oftast vara en timme) När det var halvlek gick jag och syrran till korgen för att skjuta lite, fyfan vad man har tappat. Ja va usel haha! Ni som inte vet så spelade jag basket för några år sen i sju år och var faktiskt en riktigt bra spelare. Saknar att spela så in i norden.

Det blir en lugn hemma kväll för min del, är jättetrött. Har precis ätit en god middag tillsammans med mamma jocke & my. Suttit och pratat och haft det trevligt. Vi ska sätta oss alla tillsammans snart och titta på så mycket bättre. Känns som det var länge sen jag satt hemma med familjen så denna kväll blir mysig!


VINTER JACKA


Jag har tittat på olika vinterjackor är ute efter en riktigt varm och skön, men kan inte bestäma mig vilken jag vill ha! Vilken tycker ni verkar varmast & ge lite förslag tack :)


GOOD DAY

Hej! I eftermiddags gick jag en sväng på med Amanda. Köpte lite saker jag behövde, har inte haft pengar på en hel månad(fick ej lönen förra månaden) så har levt väldigt fattigt. Så lite saker va jag tvungen att inhandla. Vi käkade lite på stan och gick sedan hem till henne och bara tog det lungt en stundnd. Håll på frysa ihjäl på vägen hem satan vad kallt det är ute, känns som det är flera minus grader ute! Tror vintern är på ingång. 

Ska alldeles strax borsta tänderna & krypa ner i sängen och se lite på tvn innan jag somnar. Imorgon är det äntligen fredag. Ska fira min närmaste vän Julia som fyller hela 20 år! Artisen J Boob som ni vet gjort hit låten 
'lets do it again' kommer hit till Örebro och spelar loss på kåren! Kommer bli en helgrym kväll!!


I LIKE


ONSDAG

Tja redan onsdag, sjukt snabbt dagarna går. Hoppas ni alla söta mår bra idag. Jag själv mår kanon! Det har varit en helt okej dag. När jag vaknade mådde jag så himla illa trodde jag faktiskt skulle kräkas. Efter några minuter på väg till bussen kände jag hur min mage behövde frukost, det var nog därför jag mådde så illa! Har en två gånger förut att jag kommit till jobbet kännt mig jättehungrig och kräkts upp bara vatten, då snackar vi tom mage!

Tog en powernap när jag kom hem och sedan vid sex tiden gick jag iväg till gymmet. Joggade nog mer än vad jag gick idag, nästan 6km på en timme körde jag idag! Känns riktigt skönt.

Nog för idag, är riktigt slut. Har duschat & tittar nu på favoritserien Greys anatomy och äter ett saftigt äpple. Hörs mer imorgon :)


2 YEARS AGO

Min 19 års dag!

MUSIC*



Girl if this club was the sky, 
You’re the brightest star
You aint playing fair
Sliding down that pole like ohohoh
What? Drop a couple stacks on you that’s nothing
Hundred after hundred girl a nigga ain’t fronting
You aint in the club then I ain’t coming
Say she tired of all that bullshit
Gonna quit the game, change your life and ease your pain
(Hold up) work so hard it’s time to play
Baby girl take it off the trey.


FARFAR 70 ÅR!

I Lördags så firade vi min underbara härliga goa farfar som fyllde 70år! Vi hade en lite fest för honom på mitt jobb med alla hans 8 syskon (fattades 3) och hans släkt, haha galet. Jag, mina två systrar Linn & Emma, pappa och min farbror fixade ordning allting, farbror Jocke är kock så han lagade maten, otroligt gott var det. Pappa hade bakat massa gott till efterrätt och en stor prinsesstårta för cirka 40 pers, jag och Linn dukade fint, tog hand om disken och serverade ut förrätten. Hela kvällen var mycket trevlig, ett live band hade farmor fixat också som spelade lite när vi åt osv. Riktigt mysig kväll!

Två bilder från kvällen jag hann ta lite snabbt.


såhär såg dukningen ut, blev mysigare när ljusen blev tända på borden.

förrätten, dom va så goda!


TISDAG

Hej! Förlåt, har varit riktigt kass på att uppdatera. Det kom en liten period där jag bara har legat i sängen från att jag kommit hem från jobbet. Men nu har det släppt. Bestämde mig att jag fan ska ta tag i mig själv och sätta fart på livet haha. Kom för en liten stund hem från gymmet, powerwalka/joggade 5km, känns ju att man inte har tränat på några veckor, flåsade som bara den!

När jag kom hem hoppade jag in i duschen på engång, bytt sängkläder och sitter just nu med filmjölk med bananer & äpplebitar i sjukt gott och sådär lite lätt efter träning.

Nu ska jag fortästta kolla på top model 16. Ha en trevlig kväll :*




VILL TILLBAKA TILL DET SKÖNA!


*


MODEKUNGEN


WANT!


LOVE IT


*


GREY

rätt snyggt linne från gina

SENASTE DAGARNA

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår bara fint! Har ju varit hos min stora syster i två dagar och varit kattvakt åt världens sötaste kisse men också världens busigaste och tokigaste. I tisdags så fick jag sällskap av Ida, vi köpte morötter, gurka, chips och dipp och hade det trevligt. Hon är så go vän. Vi bestämde också att vi skulle ses på lördag och partaja lite :)  

Nu ligger jag hemma i min säng, trött som bara den. Om jag är pigg nog om en stund ska jag ta på mig träningskläderna och gå till gymmet.


Lilla bella låg och sov igår kväll!


MÅNDAG

Nu är storasyster hemma hos mormor i stockholm. Åh vad jag saknar henne, världens bästa mormor! Efter jobbet idag åkte jag raka vägen hem till Emma för att mya lite med bella, diskade undan disken som låg där, hatar verkligen disk haha! Sedan la jag mig i soffan och somna en stund, bella liggandes på bröstet.

Nu sitter jag hemma hos mig, ska hämta lite grejor och sedan gå ner igen! Hoppas ni haft en bra start på denna vecka. Kram!


RSS 2.0