FREDAG

Middagen hos pappa igår var jättegod det smakade alldeles utmärkt. När jag kom hem började jag packa direkt hann packa nästan allt, packar det sista idag, städade mitt rum också så nu ser det fint ut. Det är första gågen jag och min syster reser utan våra föräldrar så för mig är det lite sådär nervöst faktiskt, men det kommer gå jättebra. Ska bli så kul och hur skönt som helst att komma iväg. Det ska bli soligt och jättevarmt hela veckan där borta så vi kommer ligga och steka på stranden och svalka oss i havet hela dagarna. Låter det inte underbart? En stressig dag väntar idag!

Back to work..


TORSDAG

Goddag alla fina! Hoppas ni mår bra. Jag mår kanon, sitter och väntar tills tvätten ska bli kla i torktumlaren. Att tvätta är inte riktigt min favorit grej att göra, jag fullkomligt hatar att göra det. Så segt och tråkigt. Håller på att tvätta mina convers skor också så dom blir vita och fina. Medans dom torkar sen ska jag passa på att göra en sysselsättning jag tycker om att göra, städa. Mitt rum behöver stor städas inför imorgon så det blir rent och fint.

Klockan 19 som sagt är jag och min syster bjuden hem på middag hos papap. Han sa något om kyckling gryta, mums!


CUBUS





mycket fina outfit på cubus


MONKI



ONSDAG

Hej. Vilket varmt och hälrigt väder vi har. Efter jobbet åkte jag in till stan för att köpa födelsedagspressent till mamma efter det gick jag raka vägen hem för att lägga mig i solstolen på balkongen, vilket var hur skönt som helst, somnade till en stund och gick sen in för att vila lite mer i sängen.

Har tränat en timme på crosstrainern, det var verkligen skönt med en sval kall dusch efter. Har precis ätit och mumsat i mig jorbgubbar med vaniljgalss med mamma och jocke ute på balkongen. Trevlig stund.

Har rätt fullt upp dom har sista dagarna rätt stressigt också. Har tvätt tid imorgon klockan 5 till 9 kloclan 7 är jag & syster bjuden på middag hos pappa. Måste också hinna stor städa mitt rum och lägenheten innan fredag och börja packa till resan. På fredag slutar jag runt halv 3- halv 4 raka vägen hem och duscha och göra mig ordnin duka fram all mat som ska fram. Gästerna kommer halv 7! Kommer bli hur trevligt som helst.

Ska bli så kul att träffa mina fina vänner jag inte träffat på länge! Saknar er.


1 år sedan


4 DAYS LEFT


NICE DAY



Hej igen! Kom hem för en liten stund sen från stan. Inhandlade det jag behövde plus en känning och en topp faktiskt. Det är 28 grader här idag och det känns verkligen, hur skönt som helst!

Ska strax ta mig en skön dusch och sedan lägga mig i sängen för att glo lite på tv innan jag försöker sova. Vi får hoppas att det går bättre denna gång, vill inte ligga och vända och vrida mig i tre timmar igen.

Hörs mer imorgon. Godnatt :)




28/6



Hej! Sitter på jobbet just nu och är så himla trött. Somna inte förs klockan tre skulle jag tro, lika så i förr går. Efter jobbet ska jag gå på stan en säng med jacqeuline & syter. Så varmt och skönt väder idag. Jag ska köpa pressent till mamma och linn sen måste jag köpte en ny svart bikini överdel samt en hand väska. Det kommer ju bli som vanligt att man hitar något annat man köper istället för det man tänkt, får vara hård mot mig själv!

Tillbaka till arbetet. Puss :)


5 DAYS LEFT


21 ÅR IDAG



Hej! Har haft en jättebra och trevlig dag. Lugnt och skönt på jobbet idag, fick en pressent av dom alla, ett stort tack! Min vän sara kom förbi också och gav oss en varsin söt blomma, rart :) Efter jobbet åkte jag och syster hem till henne i vivalla för att duka och fixa tills familjen kom. Vi bjöd på smörgåstårta som syster hade gjort på jobbet, himla god den där. Har fått fina och bra pressentar, tack så jättemycket. Blir ännu mer firande på fredag, ska bli så kul att träffa alla :)

Nu sitter jag här i min säng och ska snart bortsta tänderna, är hur trött som helst!
Godnatt  :*


SÖNDAG

Vad skönt de va med en stund powerwalk. Ligger nu i sängen och kollar på en film som går på kanal 3 som heter ´du har mail´tycker att den är rätt bra. Undrar hur den slutar..hmm.

Hoppas ni har haft en bra dag! Jag själv hoppas på att dom här dagarna kommer gå snabbt, vill bara ligga på stranden och njuta av livet!

Vi hörs imorgon. Godnatt :*




PICTURE


klänning - bikok
armband - h&m
skor - nelly.com


26/6

Hej! Hade det mycket trevligt igår hos min syster, blev massa prat och gott att äta. Vid halv 2 kom jag hem och kunde somna ganska fort.

Imorgon fyller jag & min syster hela 21 år! Tiden går ju så fort. Kommer bli nästan som en vanlig vardag för oss, vi ska jobba som vanligt. Mot kvällen firas lite med god mat med familjen. Den 1 juli på fredag alltså ska vi fira istället, det blir ett dubbel kalas jag linn & mamma ska ha tillsammans eftersom min kära mamma fller 46 år. Då kommer släkten och mina fina vänner. Men det blir inte heller något stor firande för jag, min syster och jacqulie ska ta bussen på natten mot arlanda och sen på lördag morgon sitter vi på planet till Mallorca!! Underbart skönt och kul kommer det att bli.

Ska byta om till träningskläder nu och sen cykla och lämna tillbaka min väns cykel som jag lånade i fredags. Blir en powerwalk hem.

Puss!


HOS SYSTER

Midsommarafton blev en lyckad dag. Hade det jättetrevligt hos farbror och släkten. Grilla och spelade pappas musik-quiz. Kvällen fortsatte hos min vän sara och hennes pojkvän med hemma fest. Blev rätt lugnt för mig. Cycklade hem runt fem på morgonen och sov så gott sen.

Sitter hos min tvillingsyster just nu med våran vän jacqueline. Vi har lagat god mat suttit och pratat inför resan. Det kommer bli så otroligt härligt att komma iväg. Nu sitter vi i soffan och mumsar i oss popcorn och dricker gott.


kvällens goda middag.


GLAD MIDSOMMAR!

Jag önskar er alla en trevlig midsommarafton :) Jag ska fira den tillsammans med pappas sida. Kommer bli riktigt trevligt. Puss på er :*


GINATRICOT


Fint linne från gina.
när man är sådär brun & fin..


22/6



Tja! Åh vad jag är trött idag. Kommer nog kunna somna tidigt ikväll! Annars mår jag kanon bra. Senare ikväll blir det förmodligen att boka resa tillbaka till Playa De Palma den 2 juli. Får hoppas att min vän har råd med att åka. Det blir isåfall jag, min syster och våran vän Jacqueline. Bara få komma iväg och koppla av, steka på stranden och ut och dansa till bästa musiken, åh jag längtar! Får hålla tummarna nu att hon kan följa med annars får vi ta det en annan gång..snart!


PICTURE

jag och min fina vän julia

jag som äter på en god isglass haha

21/6



Hej. Mår kanon bra, hoppas ni gör det ni med! Har precis vaknat upp från en powernap. Har haft det svårt att somna dom har två dagarna så förtjänar en lite stunds vila såhär på eftermiddagen. Den 4 juli åker jag och syrrans och våra två vänner förmodligen tillbaka till Playa De Palma, kollade vädret där och det är ca 28 grader och nästa vecka blir det ca 30. Att komma bort och koppla av på stranden och ha kul med brudarna är något jag verkligen ser fram emot.

På fredag är det midsommarafton, gud vad allt går så fort och det är bara 6 dagar kvar tills födelsedagen också!


T-SHIRT


DRESS


mycket fin sommar klänning från rut m fler


16 JUNI


Tja! Hoppas ni mår bra idag. Jag själv är helt slut. Började dagen med att försova mig men hann i tid till jobbet iallafall, hela dagen har varit rätt stressigt. Ligger just nu i sängen och vilar lite, ska ta en powenap strax och efter det blir det en lång promenad i det sköna vädret.

Igår föressten så blev det en sväng till marieberg med min vän jacqueline som kallar shaggy. Blev en hel del shopping måste jag säga, mycket nöjd med allt! Visar er det senare eller i helgen.

Födelsedag - 11 dagar kvar
Playa De Palma - ca 2 veckor CAN'T WAIT!!


snart tillbaka.


14 JUNI

Hola! Hoppas ni mår bra. Det har varit en väldigt väldigt långsam dag idag, tiden har gått så otroligt sakta. När jag kom hem från jobbet gick jag och la mig en stund blev alldeles för sent igår, tror jag nog somna runt 2-halv3.

Vaknade av att pappa ringde mig. Vi åkte hem till farfar en sväng för att han skulle hjälpa mig med min dator. Jag har varit utan ljud i två veckor, men nu fungerar det som det ska! Det var jag själv som trollade fram det tillslut ;) Så nu är jag mycket glad och sitter med hörlurar och lyssnar på massa bra musik.

Nu ska jag titta på so you think u can dance och sedan sova. Godnatt puss :*

andra dagen i playa de palma, så hälrigt & varmt de va!


BAG



249:- ginatricot


SÖNDAG

Tjena! Hoppas ni alla mår bra. Jag själv mår toppen förutom att jag är lite krasslig. Hoppas ni har haft en kul och bra helg. I fredags umgicks jag med familjen och min moster, vi åt gott och hade det trevligt. Igår festa jag loss med brudarna, började med förfest hemma hos min stora syster (tack för att vi fick vara där) och sedan blev det utgång till frimis. Det var en riktig trevlig kväll!

Kom hem för ens stund sen från pappas bror. Han fyller 39 år idag. Blev fika & grillning.
Ikväll blir det lugnt, slappa framför tvn och äta lite glass.


igår kväll

FRÄSCH

Kom hem från en powerwalk för en stund sen. Där så himla skönt att ta på sig hörlurarna, gå till musiken och komma på andra tankar. Sällskap skadar inte heller! Ibland kan det vara skönt att bara tänka och gå för sig själv :)

Precis kommit ut från en skön dusch, nu är man mjuk och luktar gott ;) Imorgon är det fredag, ska bli så med helg! Nu ska jag göra ordning en god macka, borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och lititta på tvn. Sen sova för natten.

Föressten så är det inte så länge kvar tills jag fyller år! 27 juni.


jag & pappa ligger och steker på standen


SOME PICTURE FROM PLAYA DE PALMA









lite halv lullig sådär, fick något ryck och sa att jag och min syster ville  visa våran talang på bongutruma (spelade i tre år i lågstadiet) Vi spelade inför hundratals människior haha.



Dansare uppe på barerna/scen




Världens bästa dj - dancehall, rnb, soul, hiphop. Vi dansade i sju timmar i sträck varje kväll. Kom hem klockan sju på morgonen varje dag.





Pappa och syrrorna kastar frisbee.

Gick förbi ett träd men typ bär? Rätt mysigt

På planet hem..

Kommer upp mer bilder en annan dag när jag fått dom från Julia.


HEI

Hoppas ni alla mår bra! Jag mår toppen förutom att jag åkt på en förkyldning, hostar som en galning. Det började redan på resan att jag hade halsont och lite snuvig. Dom senaste dagarna här i Örebro har vi haft det så himla varmt, nästan så man tycker det är jobbigt. Men man ska ju inte klaga!

Igår fick vi riktigt oväder, regnade blixtrade & åskade som bara den! Läste på aftonbaldet förut idag att det kommer in mer oväder, hoppas att alla studenter klarar sig från det på fredag! Sommar och sol vill vi ju ha.

Eftersom vi hade så otrolig kul och underbart i spanien vill vi verkligen tillbaka till Playa De Palma, så jag och syrran kollat runt lite på billiga hotel där och hittade riktigt billigt hotel, flyg och frulle som ingår för bara 3800, så förhoppningsvis den 20de juli åker vi. Jag syrran Julia & Vicky!!! Crazy :)


På hotelrummet efter en skön dusch.


MEMORIES




NO WORDS


Resan var helt fantastiskt. Har inga ord, vill bara tillbaka!!


RSS 2.0