*


SWEETHEART

I lördags åkte jag linn emma pappa lena farmor & farfar till söderköping för att fira lillebror som fyllde 6 år! Tiden går så fort. Cajsa fyllde 7 år i jul. Det var jättetrevligt, dom bjöd på hemmagjord smörgåstårta och kladdkaka, som var så himla gott.





I LIKE


MUSIC

Älskar den här gamla låten.


CRAIG DAVID


SÖNDAG 30/1

Hej! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg. Med mig är det kanon och min helg har varit jättebra!Både lugnt och lite fest :) Idag har jag städat och varit med min vän Amanda, vi har bara chillat i min säng och tittat på film och pratat. Nu ligger jag i sängen igen och ska snart försöka sova. Är så himla trött!

Imorgon kommer mamma och jocke hem från thailand, dom har varit där i hela 3 veckor. Hur bruna kommer dom inte vara?!

Godnatt :*

ONSDAG 25/1

Svettigt pass blev det! Hoppade in i duchen direkt när jag kom hem sen har jag haft sällskap hela kvällen! Mycket trevligt :) Ligger i sängen nu hur trött som helst så ska krypa ner under täcket och försöka sova! Godnatt :*


BADMINTON DAGS

Tja! Hoppas att är bra med er. Med mig är det hyffsat bra! Är rätt trött men det hindrar mig inte från att åka och spela ett badmintion pass nu med ett skönt gäng. Hörs mer sen :*

NATTI

Nu ska jag försöka sova! Får se om det går, känner mig rätt pigg. Hoppas morgon dagen går snabbt.

HAIR COLUR


Jag bara älskar denna hår färg!!!

DRESS


499:-/nelly


MÅNDAG 23/1

Hej! Efter att ha legat i min sägen hela helgen så mår jag mycket. Men idag är jag riktigt riktigt trött oxh haft ont i huvudet hela dagen! Va hemma från jobbet straxt efter fyra, var tvugen att gå till affären och när jag kom hem plockade jag undan i köket. När jag la mig ner i sängen så var klockan nästan halv fem, så jag tänkte att det var försent för att ta en  powernap. Istället låg jag och tittade på greys anatomy...somnar till och vaknade för några min sen, kul.

Ska väl fortsätta kolla på tv och kanske ta mig något att käka innan klockan blir to late..
Hoppas denna vecka går lika snabbt som förra. Hope u have a nice day! Kram :*


FREDAG 20/1

Äntligen helg. Det bästa med helgen är att få sova ut riktigt länge. Ligger redan i sängen och kollar på tvn! Är så trött, seg, varm och har huvudvärk. Hoppas att jag mår bättre imorgon! Hoppas ni har en bra och kul fredag kväll. Godnatt :*
puss.

SICK

Hej! Hoppas läget är bra med er idag också. Idag har jag kännt mig alldeles yr och varm i hela kroppen idag. Visade sig när jag kom hem att jag har feber. Imorgon är det äntligen helg och då ska jag vila ut mig rejält. Var nog dumt att spela badminton igår...

Träningverk o armen och i rumpan har man idag, skönt! Är riktigt sugen på att gå och simma men det får bli nästa vecka. Nu ska jag försöka sova och hoppas att det blir bättre imorgon..

Kram :* Godnatt


FRUKT

Nyttigt & så jävla gott! Frukt är det  absolut det godaste, slår godis lätt!


KITCHEN

jag älskar stora ytor och öppet kök!

SISTERS

Haft mina fina systrar på besök. Linn stannar ett par nätter och gör mig sällskap

*


ONSDAG 18/1

Hej! Hoppas allt är bra med er. Ja mår väl sådär, känner att jag håller på att bli sjuk! Inte läge till det just nu. Kom s hem för en stund sen från ett badminton pass, idag blev det riktigt svettigt, skönt! Har duschat och gjort lite käk som jag ska mumsa i mig framför tvn. Mamma och jocke har varit borta elva dagar bara, det känns som dom har varit borta minst två veckor och det är om två veckor dom kommer hem. Dock är det väldigt skönt att vara ensam, fast ibland kan det vara väldigt tyst och ensamt.

Snart helg igen. Dagarna går så fort!




































vill ligga och steka ihjäl mig!!

I LIKE


skulle nog vara snyggare om shorten satt lite taightare?

I LOVE IT



*


saknar mitt långa ljusa hår!

I LIKE

Denna snygga ska jag klicka hem strax!


14/1


*


SNYGGT?


12/1

Hoppas ni mår bra! Jag mår kanon. Vi har bestämt på jobbet att dom som vill åka och spela badminton varje onsdag. Så igår åkte jag pappa emma linn sara, saras pojkvän och maja och spela bedminton. Det var galet längesen jag höll i ett rack och det är ju skitkul, vilken träningsverk jag har i röven och högra armen idag. Kan knappt sätta mig ner på toaletten. Jag ska fan i mig dra iväg varje onsdag, för gymmet går ju inte så bra....haha.


CAM PICTURE




GODNATT

Nu tar jag natten, godnatt :*

SÖNDAG

Godmorgon! Söndag idag. Hoppas ni haft en bra lång helg! Min har varit jättebra, umgåts med familjen för det mesta & hängt lite med Julia & Rambod. Lugn och bra helg :)

Vaknade inte för så länge sen av att mamma kom in och sa hejdå. Nu är dom snart på väg till den härliga väremen i tre jädrans veckor. Så avis!! Har tagit på mig lite sköna kläder och ska snart hem till farmor och farfar för lite lunch.

jag i planya de palma 2011 i maj

FAMILJ'E KVÄLL


I LIKE


LÖRDAG

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår kanon. Det är bara lördag idag, kan inte förklara med ord hur skönt det är med lång helg! Igår tillbringade jag kvällen med Julia & Rambod. Blev lite käk på donken och sedan åkte vi spontant till degerfors till Rambods pappas vänner. Riktigt trevliga! Vilken villa dom har, as snygg. Kom hem rung halv tre inatt.

Har gjort mig lite iordning. Kusinerna kommer på lite lunch och umgås lite innan mamma och jocke åker imorgon!


CHRIS BROWN


FREDAG

Vaknade för en stund sen. Så himla skönt att vara ledig idag! Inget planerat, tar nog dagen som den kommer. Kanske hitta på något med mamma & jocke, dom åker ju till thailand i tre veckor å söndag. Ska bli skönt att få liten ensam tid :)

DRESS


2011

Här är jag förra året! Långt fint ljust hår :)

KANAL 3

Nu börjar filmen the holiday på kanal 3. Har sätt den ett antal gånger och den är så himla bra och fin!

I LIKE


Galet fin och mysig uteplats! Jag gillart starkt.

*

Imorgon har jag tid hos frisöen. Bestämt att jag ska bli lite ljuare än vad jag frägade sist.
Kommer nog bli jättebra :) Trivs som bäst i ljust.

YESTERDAY

Igår kväll var jag på bio med en kollega, vi var och såg new years eve. Tyckte det var en riktigt bra film och bra skådespelare med! Den får 10 av 10 :)

DRÖM HUSEN


GOTT NYTT ÅR *

Sjukt bra kväll igår! Tack så mycket mina fina vänner :* 

RSS 2.0