CELINE DION


ONSDAG

Kom hem för en stund sen från min storasyster. Hon hade köpte med mat från rosalise och vi kollade på true talent.Trevligt! Jag ska strax borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen och titta på tv. Imorgon tänkte jag gå upp till stan en sväng. Är lite små sugen på sköna stickade tröjor till hösten, en brun skinnjacka och nytt smink och lite annat stuff!
 
Snart fredag, längtar så :)



Nu säger jag godnatt :*

LOVELY PLACE

Jag längtar till nästa semster! Saknar att ligga på stranden, solen, havet, lukten, cluben, maten & ha det kul med vännerna! Playa De Palma kommer bli mitt semester ställe varje år.

LAUREN CONRAD VISAR..


LAUREN CONRAD


Så himla vacker!


NECKLACE

Klicka hem? JA TACK!

TISDAG

Tja! Idag har det varit en kanon dag på jobbet hoppas den blir lika bra imorgon. När jag satt på bussen påväg hem så somnade jag till flera gånger. Hade armbågen som stöd i fönsterräcket och lutade kinden mot handflatan, flera gånger så åkte armbågen bort från fönster och huvudet nickades till en antalgånger. Tur så var jag nästan ensam på bussenannars hade jag nog fått höra massa skratt haha. Somnade rätt så snabbt när jag kom hem.

Imorgon eller någon dag i veckan ska jag gå iväg och köpa mig ett halv år gymkort på Ökk(idrottshuset) Komma i from och att ha något att göra på dagarna efter jobbet. Har tänkt mig en timme och trettio minuter på löpbandet där jag kommer gå/jogga & löpa mest sedan styketräna armarna lite lätt och rumpan ska tränas hårt haha.

Har bestämt mig för en ny tattuering, denna gång blir det en text :D 


*


RUTMFL.SE

Sugen på att köpa den hära snygga jackan till hösten

MÅNDAG

Hej! Hoppas allt är bra med er. Jag själv mår jättebra! Det började med en strassig dag idag, men det hör väl till genom restauang bransen. Vi är ju världens bästa personal också som ställer upp och hjälper varandra. Imorgon hoppas vi på en lugnare dag!

Har precis vaknat upp från två timmars powernap! Att ta det gör min dag. Jag har varit sugen på att shoppa nu i några dagar men jag har ingnen ork efter jobbet. Vill bara hem och stänga my eyes for a moment. Idag tänkte jag bara ligga framför tv hela dagen och inte göra ett shit.

Kram sålänge!

THE TATTO




Jag är så nöjd! Va så himla nervös innan. Det flesta sa att det skulle bli mycket pain men det gjorde faktiskt inte alls ont. Självklart kändes det med det gjorde absolut inte ont. Är redan taggad för en till tatuering :D


HELGEN

Hej! Hoppas ni haft en kul och trevlig helg. Min har varit hur trevlig och bra som helst! I fredags firade vi min underbara vän Ida som fyllde 19 år grattis igen vännen. Sedan blev det utgång och de va riktigt kul. Igår åka jag och min familj till kusinerna i Kumla för kräftskiva, ett par vänner till min moster och hennes sambo va också där med hennes familj. (hon i svart/vit randigt) hon är också min och syrrans kollega. Dagen och kvällen var grymt trevligt!

Vaknade för en liten stund sen och kollade på klockan 14.40! Hoppade upp i sängen direkt. Sovit bort halva dagen känns inte så jättekul, men det är ju söndag, slapp dag! Tar dagen som den kommer :)

Här är några bilder från igår.






*


WANT IT



ONSDAG

När jag kom hem efter jobbet så la jag mig i sängen direkt och tog mig en timmes powernap. Va ovanligt trött idag. Klockan fem kom pappa och hämta upp mig linn & emma för att åka och fira farfar på hans födelsedag. Vi hade det rikitgt trevligt, blev en massa skratt och prat! Älskar min sköna & roliga släkt.

Efter att ha gjort hundrfemtio situps, plankan i en minut, rygglyft, tjugofem utfallsteg och avslutade med en skön dusch. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova alldeles strax.

Har bestämt två tatueringar jag ska ha göra, men börjar med ena. Ni får se den på fredag. Spännande!!



Godnatt. Kram :*


TATTOS




TAKE CARE OF YOURSELF

I lördags eftermiddag hade jag det skönt. Låg i badet och kollade på film och slappande av riktigt ordentligt. Jag kollade på filmen the open road med justin timberlake, det va helt ok!
Nu säger jag godnatt. Kram :*

TATTO

Nu är det bokat. Jag ska tatuera mig för första gången på fredag! Det ska bli spännande och känna hur det känns. Eftersom jag lyssnar jämt och ständigt på musik & jag bara älskar det, så ska jag tatuera in en musiknot bakom mitt öra.
Nu underar jag bara vilken som är snyggast.
1? 2 3? hmm..

TISDAG

Hej! Vilken stressig dag det har varit för mig idag. Håll på att försova mig genom att snoza haha, inte bra det där! När jag kom till jobbet så va inte maten riktigt klar än till packningen så det blev lite stesstigt. Men vi hann i tid! Men det gick bra som vanligt.

Är hos storasyster nu för att hämta mina saker. Sen ska jag gå hem till Amanda! Ska nog låna med mig säsong ett av one tree hill som vi kan ligga och kolla på. Klockan åtta ikväll börjar true talent, ska bli roligt att se :)


Kram sålänge!


MÅNDAG

Hemma efter en hård dag på jobbet! Hade fullt upp hela dagen idag eftersom alla 1or på john buerskolan började idag och alla dom 3 skolor vi gör mat till också. Så det har varit rätt mycket och kommer bli mer att göra. Sitter på syrrans dator som har fått virus så jag ska strax spriga upp till mig och hämta min laptop.

Ska dra igång en film sen som heter Trust. Hört att den är bra!



SÖNDAG

Hej! Hoppas ni haft en trevlig helg. Denna helg har jag bara tagit det lugnt. I fredags så var jag bara hemma hela dagen, halsen hade blivit bättre. Amanda kom hem till mig och vi kollade på två filmer. Hade det jättemysigt! Igår så fick jag tillbaka smärtan i halsen så jag låg mest bara hemma hela förmiddagen. Mot kvällen gick jag ner till min storasyster där pappa och linn va också. Vi drack lite kaptenmorgan och cola, lyssnade på musik och pratade, riktigt trevligt :) Efter en stund så kom mamma och jocke ner en stund för att hälsa på bella, men det slutade med att dom va här en bra stund. Klockan hann bli runt tolv och då betsämde vi oss för att gå och äta, slutade med en pizza :)

Idag vaknade jag sent, sov så himla skönt! Amanda kom förbi och behövde prata och har varit med henne hela kvällen :)

Nu sitter jag hos min storasyter och ska vara kvar här tills på tisdag. Hon ska nämligen vara kattvakt åt sin bästavän som är utomlands då ställde jag upp och sa att jag kan vara kattvakt åt bella, haha! Imorgon blir det jobb för min del. Ska bli skönt att göra något efter en veckas säng liggade.

Puss :*


WONDERFUL


RAIN


Vilket jäkla väder vi har idag! Bara öser ner regn. Känns ju rätt mys med filmkväll ikväll :)


GINATRICOT



249:-


FREDAG

Godmorgon! Äntligen har jag kunnat sovit inatt. Skönt att få sova ut! Halsen är mycket bättre, har inte så jätteont längre. Drack en flaska varmt vatten igår kväll och efter en stund så blev halsen mycket bättre. Men eftersom det är ett virus jag har så ska jag vila ut mig hela helgen. Amanda kommer hem till mig ikväll och då blir det massa filmer, god mat och massa popcorn.

Mamma ska till stugan hela helgen med ett par vänner och jocke ska till hans gubbar ikväll och imorgon kanske han åker till stugan också. Lite ensamhet är allltid skönt :)

Nu ska jag ta mig något lätt att äta! Puss


saknar!

BLACK

snygg.

PAIN

Hej! Halsen blev värre igårkväll. Inatt hade jag så ont igen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Gick upp klockan fyra på natten för att göra en kopp te, som inte hjälpte ett dugg. Somnade till slut vid åtta imorse och vaknade av att mamma ringde och påminde mig att ringa vårdcentralen. Fick en tid kvart i tolv. Sen somnade jag om. Så cirka en & en halv timme sömn fick jag.

På vårdcentralen fick jag sällskap av Amanda som kom förbi. Jag fick jag göra några prover i halsen och ett blodprov. Dom sa att det inte visade sig något men att det är ett virus så det ända som hjälper är att vila. Jag håll på dö när dom gav mig det beskedet, för så ont som jag har/haft, att det inte visade sig något känns inge vidare. Vill bara att det ska gå över, nu! Vi gick mot stan för att  ta en lunch och såklart blev det som vanligt på rosalise haha. Satt där minst 2 timmar och prata. Så trevligt :) När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade.

Vaknade för en stund sen och det var så skönt att sova en stund. Har druckit en kopp te och ska lägga mig i sängen igen och slå på tvn! Puss.

*


THE MOST BEAUTIFUL VOICE


TISDAG

Jag är fortfarande krasslig, Idag har jag haft en vilo dag! Tog mig upp till tvättstugan och tvätta mina kläder och sängklader och sen har jag bara legat i sängen hela dagen. Imorgon ska jag nog ta mig till jobbet och efter jobbet kommer min vän Sandra hem till mig en sväng. Vi har inte träffats sen jag hade födelsdedagskalaset med mamma och natten jag linn och shaggy åkte till spanien. Så det ska bli jättekul att träffa henne. Julia kom hem idag också från Mallis, henne måste jag också träffa någon av dom här dagarna :)
Har tittat på två filmer nu ikväll. No Strings Attache, den är jättebra. How Do You Know, helt ok! Har bäddat ner mig i sängen som luktar så gott efter tvättmedlet.
Godnatt & sovgott. Puss




*


Kommer inte bli roligt inatt/imorgon bitti, känner nu hur ont det börjar göra när jag sväljer igen. Jag pallar inte smärtan igen. Godnatt puss.


MEMORIES


WHAT A PAIN..

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår inge vidare alls, har nog aldrig haft sån smärta i halsen någonsin. Imorse trodde jag seriöst att det skulle sluta på akuten. Halv 6 imorse fick jag nog och jag bört ut i tårar på sängkanten, smärtan när jag svalde går inte att beskriva, kändes som en kniv som skar emot halsen varje gång jag svalde. Det värkte i hela halsen och på ena sidan halsen hade jag så ont kunde knappt ta där. Somnade om till slut vid halv nio och ville verkligen inte vaknade mer.

Vid 11 på förmiddagen vaknade jag av att Amanda ringde mig, jag tryckte på ignorera knappen för jag vågade inte öpnna munnen för att prata, så jag smsade henne. Hon kom förbi för att hämta sin sminkväska men det blev att hon stanna kvar tills klockan 18.00! Trevligt med hennes sällskap :) Halsen va mycket bättre när jag vaknade men har fortfarande rätt ont när jag sväljer. Har nog åkt på något för jävligt..

Är inne på min tredje kopp te, blir den fjärde nu framför tvn med mamsen!
Puss.
grr.

HOT


ME TODAY


40 ÅR KALAS


GRYMT SKÖN


FREDAG

Hej! Jobbet idag gick bra. Skönt ha ändrat om tiderna lite. Nu slutar och börjar jag en timme tidigare än vad jag brukade.Skönt! Hoppade av bussen på stanefter jobbet för att köpa lite saker jag behöver som gått sönder. Bland annat köpte jag data hörlurar, mp3 hörlurar, webbcam, en förpackning med massa batterier, masscara och en foundation.
När jag kom hem städade jag mitt rum, damsög lite i lägenheten och sedan tog mig ett skönt bad, somnade som vanligt! Imorgon vid 2 tiden kommer det cirka 50 gäster hit. Jocke fyller nämligen 40 år! Så stort kalas blir det. Mamma och Jocke har varit uppe nästan i 14 timmar och fixa oxh donat med all mat osv. Så imorgon blir det att stinga upp i tid och fixa det sista. Kommer nog bli en suverän dag. Kvällen kommer avslutas med lite festligheter på dansolvet med vänner :)

Just nu ligger jag på sängen med halsont! Vill verkligen inte bli sjuk.


*


OLD PICTURE

här var jag riktigt brun sommaren 2009!

IN BED

säng liggandes med pretty little lairs..


TORSDAG

Hej! Igår när jag kom hem ifrån min storasyster så tog jag febern, det visade sig att jag hade lite feber trots allt. Ont i hela kroppen, huvudet nästan sprängdes och ont i halsen osv. Tänkte att jag går till jobbet eftersom det bara är imorgon kvar sen är det äntligen fredag. Kände mig dock inge vidare helt seg och ont överallt, ville bara hem och lägga mig i sängen och vila.

Kom hem vid 3 och la mig direkt och sov. Vaknade för en stund sen och känner detsamma! En arbets dag kvar, det klarar jag nog.

sallads buffen.


THIS SUCKS

Tja! Vaknade i sista sekunden innan jag hann med bussen idag, inte bra att snoza alltså. Hann iallafall i tid till jobbet. Efter bara någon timme så började det vräka ner regn. Har haft ont i huvudet idag med det satte igång tidigt på eftermiddagen, har också kännt av hals ont.

När jag kom hem la jag mig i sängen och vila. När jag vaknade kände jag hur tjock i halsen jag är. Inte skönt. Nu är jag nere hos storasyster en sväng medans hon gick iväg till farmor. Är ju tvungen att mysa lite med lilla bella.


INGEN ORK..

Har legat i sängen hela dagen! Har inte orkar röra mig härifrån. Tänkte resa arslet snart och gå och borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen, ett samtal ska jag ringa också :)
Godnatt kära ni.


ONSDAG

Godmorgon på er! Efter att ha gjort en massa matlådor som ska skickas iväg sitter jag nu och äter lite fulle som består av två hårda mackor med tornfiskröra och ett glas juice. Mycket gott!

Puss sålänge.


WANT


RAINY DAY


från mitt fönster.


TISDAG

Hej! Hoppas allt är bra med er idag. Jag är lite halv seg idag. Stod och packa hundratal lådor idag på jobbet som ska till flyget, kände nästan hur mitt huvud skulle sprängas, tvp alvedoner har inte hjälpt. När jag kom hem la jag mig i sängen och sov en stund, verklign jätteskönt! Har fortfarande ont i huvudet.

Ligger just i min säng, dricker te och lyssnar om och om igen på denna låt nedan, så himla bra&fin. 
Idag åkte min vän Julia och hennes två vänner till Mallis igen, jag är något grymt avis!


I CAN FEEL IT


TODAY

Hej! Har sovit en stund. Alltid lika skönt att ta sig en powernap på eftermiddagen efter jobbet. Några vänner har frågat mig om jag ens kan sova på kvällen och det kan jag. Jag är mycket piggare på morgonen när jag vaknar och men är mycket tröttare och segare på morgonen om jag inte tagit en powenap. Dock stänger jag av datorn vid tolv och sen somnar jag runt ett. Men får ändå åtta och en halv timmes sömn ;)

Just nu invätar jag på min storasyster som är hos min kusin Daniel som fyllt 20 i lördags. I fredags flyttade han och han flickvän hemifrån till stan, jag har inte varit där än och kikat men jag har sätt en bild och det ser jättefint ut. När hon är hemma ska jag gå ner till henne och fortsätta att kolla på one tree hill.

Puss.

*


MUSIC


BELLA


*

Har haft en trevlig och skön dag hos min stora syster. Vi har legat i soffan och kollat på nya avsnitten av one tree hill hela dagen. Så stört bra serie! Jag ska strax stänga av och försöka sova, hade jättesvårt att somna igår kväll, så hoppas det blir lättare idag så jag är rätt skapligt pigg imorgon bitti. Hoppas ni har haft en bra och rolig helg.
Puss&Kram.
framför slottet i lördags eftermiddag.

SÖNDAG

Hej! Vilken jäkla väder vi har idag då. Vaknade runt halv två av att regnet slog ner mot fönsterräcket. Har tagit på mig mys kläder och ska strax möta min storasyster så ska vi gå till affären och handla lite små gott. För idag är det en film dag och då behövs det lite gott tilltugg.

Kram på er sålänge.


*


DJ RAY

Här har ni grymmaste DJ. Nu fattar ni att vi dansade loss så svetten rann när vi var där.


*


BLOMMIGT





Dom här otroligt fina klänningarna köpte jag nere i spanien. Första och den sista köpte jag när vi va där i maj och den i mitten köpte jag nu när vi var nere sist. Dom kosta cirka 140/170 kr st. Blev lite kär när jag såg dom.


LÖRDAG

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår toppen :) Idag vaknade jag klockan ett av att jag hade så ont i magen och var hungirg. Hade inte ätit sen lunch igår. Amanda kom hit vid två och då gick vi på stan en sväng och kika runt lite. Vi va så hungriga så vi bestämade oss för att sätta oss och äta på burgerking. Gick sedan och satte oss vid slottet och prata lite.

Klockan 6 var jag pappa emma & linn bjudna tilll en ny öppnad restaurang som hade premiär ikväll som ligger här på järntorget. Pappa och ägaren känner varandra sen tidigare så han hade sagt förra veckan till pappa att vi var varmt välkommna. Denna restaurang ligger i vägg med rosalise som den här ägaren också äger. När vi kom dit så fick man ta lite plock mat som smakade jättegott. Mycket snyggt och fräsht.

Ikväll blir det lördagsmys hemma, jag så himla trött!
Puss.


YESTERDAY


Gårdagens outfit innan utgång. Hade det riktigt kul!

SLEEP TIGHT

Imorgon är det fredag och det ska bli helt undertbart skönt. Nu säger jag godnatt!

WANT IT ALL



*


MY DAYS IN PICTURE

Dom här bilderna säger nästan precis vad jag har haft för mig dom här dagarna.


Jobbar & varit ute på powerwalk i det härliga vädret.
Sov hos min storasyster för att ta hand om denna lilla skrutt medans syster jobbar.

legat på balkongen och halvsovit på balkongen i solen.


LOVELY



OLD TIMES


ONSDAG

Tja! Redan onsdag, dagarna bara rullar iväg.
Vaknade nyss upp från en powernap som började ute liggendes i solstolen tills det blev molnigt då jag gick in och la mig i sängen, med sådär halv öppna ögon. Jag ska inatt sova hos min syster idag med. Hon blir tvungen att åka och jobba tidigt ikväll med, runt 23. Somnade inte förs klockan två igår natt. Katt f*n hoppade och busade på duntäcket och trodde du var något under. Tillslut lugnade hon ner sig och somna hon med. Hoppas hon är lugnare ikväll.

Puss sålänge.


*


TISDAG

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår kanon! Jobbet idag gick finemang. När jag kom hem satte jag mig på balkongen och sola. Måste ta vara på solen medans vi här den framme. Klockan sex så gick jag ut och mötte min vän julia. Vi gick hela 4,5 km, så skönt! Kom hem och duscha & käka lite.

Nu sitter jag nere hos min storasyster. Hon var tvungen att åka och jobba halv tio (annars börjar hon 03.00) Vi ska ju öppna ett caffe och så dom har mycket att baka. Hon har ju skaffat en kattunge så jag var tvungen att stanna här med den tills imorgon bitti, hon ville inte lämna den ensam.


*


FASHION


HAIR


WORK

Tänkte visa och skriva lite till er som är lite nyfikna vart & vad jag jobbar med! Jobbar i en restaurang som ni ser heter Mersmak som ligger i John Buerskolan. Vi är ett egetföretag men att själva skolan har köpt in sig hos oss för att elevera ska kunna äta. Vi lagar alltså maten åt eleverna på skolan. I september kommer dom ha en egen ny matsal som kommer att ligga någonstans i skolan, då kommer vi att skicka mat dit och ha pesonal som står där. Vi skickar även ut mat till 4 andra skolor. Vi har personal som jobbar ute på örebro flyget i cafet där, dit skickar vi också ut mat och mat till flygen som åker. Vi har även personal som jobbar i brunspaken i cafet, där brukar olika musik band spela. Dit gör vi mackor som är beställda bakelser och massa annat. Det jag brukar göra när jag kommer på morgonen är att packa matlådor till 11 stycken olika företag, tycker det är jättekul!

Allt gör vi hos däroch det är så himla kul att hålla på med detta! Jag trivs verkligen. 

MER INFO, KOLLA HÄR; http://www.mersmakorebro.se/bageri.html

Kassan (där också gästerna tar sin mat)

sallads buffén

elev matsalen (den kommer att flyttas framöver)

gästmatsalen.


fler bilder kommer.


RSS 2.0