29/4


PROACTIVE

Är det någon som har provat proactive? Fungerar det bra?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2626029/images/2012/pic_200418187.jpg" class="image">


SISTER


*


DRAKE

Jag och Julia var på drake konserten i söndags! Han var så sjukt bra, sjukt mäktigt! För fin, för bra röst! Vi hamnade på riktigt bra plaster, svettigt men det var sjukt värt allt.

 


HEI

Hejhej! Hoppas allt är fint med er. Med mig är det rätt hyfsat, är fortfarande lite krasslig! Att det inte ger sig snart.

Jag jobbar på och dagarna tar jag det lugnt, tar dagen som den kommer!

Sitter just och kollar top model Sverige! Jag undrar vem som vinner verkligen, båda är verkligen sjukt fina och duktiga!


GLAD PÅSK

nu är det party dags, puss ;*

# THIS WEEKEND

Hej! Dåligt med uppdatering här. Men jag mår allt för bra, dock är jag förkyld igen. Men det är fyra arbetsdagar nästa vecka så set klarar jag nog av, sen är det lång helg, härligt med ledighet och påsk :)

I helgen har jag umgåtts med Anna. I fredags så tog vi det vara lungt, va hemma rätt tidigt och somna vid 12. Igår så lagade vi tacos och kollade på gladiatorerna och sen hade vi one tree hill maraton, from the start! Så sjukt bra serie!

Har nyss ätit lite kvällsmiddag här hemma! Ska lägga mig i soffan och glo på tv resten av kvällen och se bigbrother. Hoppas ni har haft en lika bra och kul helg :)


RSS 2.0