#ME


LISA LAVIE


DÖR LITE


videon säger ju rubirken..

#ME


FOOD


Detta lagade jag igår! Smakade riktgit gott.


TISDAG

Hej! Läget med er idag? Jag mår toppen, lite halv seg sådär! Har stått vid spisen och lagat lite mat till mig, mamma & jocke. Det blir köttfärssås och kokta grönsaker, nyttigt och gott. Lagade både mat igår och nu idag. Har som dagt 2 dagar i veckan jag lagar mat.

Ikväll ska jag och min storasyster på bio. Vi ska se Safe House som jag velat se sen sen kom ut, hoppas den är så bra som alla säger 😊


SUNDAY

Hej! Vilken skön lugn helg det har varit. Jag har bara tagit det lugnt med vin vän Anna & Amanda, det har varit jättemysigt och trevligt. Vakade upp hos Anna imorse, har svårt att somna borta hos folk sådär men inatt sov jag riktigt skönt.

Kom nästan precis hem från farmor. Hon bjud på 2 rätters lunch idag. Förrätten var hennes underbara räksoppa, käkade mig nästan mätt på den. Andra rätten var fläskfile inlindad i bacon till det var till potatis sås och god sallad. Så nu är jag rikigt mätt kan jag säga.

Är himla sugen på att gå på bio ikväll. Vill se filmen Safe House, den sägs vara jättebra. Han som spelar huvudrollen ( Denzel Dashington ) är en utav mina favorit skådespelare!


LÖRDAGS MYS

Hej! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra! Lite snuvig fortfarande, vägrar ge sig. I veckan har jag gjort lite förändringar. I tisdags så gick jag till frisören för att färga mitt hår ljusare, det blev vitt! Men det blev inte fult, tyckte det bara blev för ljust så idag hade jag tid igen hos frisören, nu är jag brunett!

Nu sitter jag hos Anna och vi ska snart cykla och handla lite till middagen. Det blir lax ris romsås & sallad! Amanda kommer och gör sällskap också, vilken mysig lördag.


COCO THAI


Förrätten får man välja mellan vårrullar i sötsur sås eller kycklingsoppa, jag tog soppan för den är super god

Här är buffen, allt är rått det man tar..

sen så lämnar man fram tallriken i deras lilla söta hus haha, sen wokar dom det.

såhär såg min första tallrik ut haha, massa jordnötssås, måste säga att det är nog den godaste jordnötsåsen som gjorts..

Buffé efterrätten, massa gott

DAYS..

Tja! Har inte kunnat bloggat något alls för min laptop har ju gått sönder helt och hållet nu. Så sitter nu på Mammas & Jockes dator. Hoppas ni mår kanon iallafall. Jag mår hyffsat bra, lite förkyld fortfrande! Men mår extra bra för det här underbara fina vädret vi har idag. Får lite ångest att man jobbar när det är så fint. Måste upp på stan nån dag i veckan och köpa mig ett par träningsbyxor och ett par bra gå/joggingdojjor, känner att det är dags att komma i from igen och börja promenern ute när det är fint väder.

Min helg var jättebra. I fredags så gick jag hem och sov en stund innan jag och familjen gick till Coco Thai för att äta kvällsbuffé. Det är mit absoluta favorit ställe här i stan, något så otroligt gått. Jag blev så mätt att jag fick ont i magen verkligen. Efter middagen gick vi hem och jag deckade vid 12 :p

I lördags så flytta min vän Anna tillbaka till Örebro från stockholm. Hon har bott där under hela basket säsongen. Hon spelar nämligen i 08 damligan, så hon är riktigt grym! Vi tog en spontan utgång och hade en bra & rolig kväll :) Vi vaknade upp hemma hos henne. Igår så åt vi middag på Spicy Hot och sedan tog bussen hem till henne för att kolla på BigBrother.

Vad tycker ni om att Rodney fick komma tillbaka i huset? Själv tycker jag att en annan sökare ska få chansen, men rodney är stört skön så det är helt ok ;)


8/3

Hei! Hoppas ni mår bra & inte allt för glada att snön är tillbaka, hoppas det försvinner snabbt! Nu vill jag ta mig fan ha sol och värme. Själv så är jag rätt krasslig fortfarande med är på bättringsvägen! Gick till jobbet idag, skönt att vara tillbaka. Men kände mig dock jätteseg och hängig. Så i helgen blir det att bara ta det lugnt, och vila upp dig så man blir frisk. Denna helg blir massa trevligheter med familjen, undertbart :)

När jag kom hem efter jobbet så var lite frysen så hoppade ner i ett varmt bad för att vila lite & lyckades somna i två timmar, hur galet är inte det! Vaknade av att vatten var alldeles ljummet. Har bytt lakan och städat undan lite i rummet som verkligen behövdes. Det skulle också behövs en rejäl ur ränsning! Det får bli någondag när jag verkligen känner fört, om den dagen kommer komma ens..

Jaja nu ska jag sätta mig framför tv med en kopp te! Kram ;*



GAMLA BILDER

















RIHANNA



Hon är så jävla snygg, jag orkar inte!

I LIKE


HEI

Hej! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det inge vidare alls, ligger hemma från jobbet och är fått den där hemska influensan. Är så snuvig, har ett tryck i huvudet som känns bakom ögonen och i käkarna,  har ont i öronen och är helt rostig i halsen. Men jag har klarat mig från feber iallafall! Allt började redan från i onsdags då jag kände mig tjock i halsen och var snuvig.
 
Annars så letar jag lägenheter, men det är så sjukt svårt att få tag i nån. Känner att jag vill komma bort hemifrån nu nu nu, känna att man kan komma hem och vara ensam när man mår dåligt eller behöver lugn och ro! Men jag kommer sakna mamma & jocke, absolut!

Nu ska jag bädda ner mig en stund igen. Fy för sånt här! Puss


*


OLD

En vän till mig skickade en jättegamal bild på mig.

RSS 2.0