SLEEP TIGHT!

Nu ligger jag under täcket och ska snart försöka sova! Det har varit en lång och seg dag och jag är bara allt för trött, både i ögonen och kroppen. Sista dagen på jobbet imorgon och sen en veckas semester, ni anar inte hur undertbart det kommer att bli!!!!!!

Godnatt vi hörs imorgon lite nsabbt, fina ni :*


gårdagens look.


SÖNDAG

Åh vad jag är trött! Vi gick nog runt i tre timmar och kikade runt. Hittade iallafall tre klädesplagg (har packat ner allt, så får visa er de när jag kommer hem) köpte dock inget av det jag behövde så imorgon direkt efter jobbet får jag ta mig en snabbis upp på stan.

Har packat klart nästan precis allt! Bara lite små saker som ska ner imorgon. Håller på att ladda kameran förfullt också! Ligger just nu i sängen och kollar på tvn, ska snart borsta tänderna och lägga mig för jag är grymt trött.


Bikini jag köpte idag från lindex.

DAGS FÖR TREVLIGHETER

Hej! Hoppas ni hade en trevlig lördagkväll. Jag hade det mycket trevligt! Cycklade hem klockan 4 i mose. 20 grader idag och jag har gjort mig ordning för att möta upp syrran och arbetskamraten Maja för en shopping tur på marieberg köpcentrum. Jag är enormt hungrig så det blir en god lunch där också :)

Puss!


Såhär ser jag ut idag(linne/skjorta från gina, shorts från new yoker, örhänge/armband gina, glösögon h&m)

LÖRDAG

Nu cycklar jag hem till Sara och tillbringar kvällen där!

Såhär ser jag ut ikväll!


PACKAR


Hej. Läget? Hoppas ni mår bra och att ni hade en trevlig och kul fredagskväll. Jag mår iallafall toppen och igår tog jag det bara lugnt hemma. Kollade på så ska det låta med mamma och jocke. Det var riktigt kul att höra Jamine Kara, hon så otroligt duktig och en fin liten tjej. Senare gick jag ut för att träffa en killkompis som kom förbi stan. Vi satte oss i slottsparken och prata lite, om allt! När jag kom hem blev det sängen dirket och somnade på bara några minuter. 

Sov som en stock inatt. Vaknade av att jagva jätte kissnödig och reste mig för att gå på toaletten, när jag reser mig upp och tar några steg fram så snubblar in i min dörr, va så trött att jag inte kunde inte öppna ögonen. Somnade om runt 12 och vakna halv 2, gött som fan.

Har städat rummet lite, plockat fram de kläder jag ska ta med mig på resan. Blir dock en sväng till marieberg gallerian imorgon för att köpa det sista grejorná som behövs. Ska bli så jävla skönt att kunna bära shorts/klänning sent på kvällen utan att frysa, ta en god kall drink och bara leva livet!!



Typ såhär känner mig just nu. Sur och uttråkad!


MOVIE

Ska nu slå på denna film som jag laddade ner igår ikväll. Den verkar riktigt bra!


19 MAJ

Tja! Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, ryggen är bättre men jag är jävligt trött. Ligger med halv öppna ögon och försöker hålla dom öppna. Jobbet idag gick bra kändes som dagen bara rullade iväg, tiden gick väldigt snabbt. Fyllde i semester papparen idag också. Blir ledig ju nästa vecka coh sen tog jag semester vecka 27,28,29 och 30 :) Det ser jag verkligen framemot.

Klockan 19.15 så kommer Julia hit och klipper mig. Ska bli skönt att få bort det slitna!


Dagens; skinjacka (fått från mamma), linne från monki, jeans från rut m.fl, convers från stadium. solglasögon från h&m.


BARBERSHOP

Nu har jag kollar klart på filmerna barbershop 1 och 2, rätt bra och roliga filmer! Måste säga att jag blev försälskad i killen(på bilden). Nu ska jag försöka sova och hoppas på en bra dag imorgon!
Godnatt. Puss!


jag smälter, jag dreglar jag dör!


BATH

Julia ringde precis och sköt upp det tills imorgon! Istället ska jag ta mig ett skönt bad och efter det ska jag kasta på en film jag laddade ner förra veckan som jag inte har kollat på än. Säng häng ännu en dag!


ligger och steker i mormos pool sommar 09


HAIR CUT

Hej! Läget med er? Jag mår hyffsat idag, känns som om ryggenr blir bättre för varje dag som går. Men kan fortfrande inte riktigt börja mig och göra olika rörelse. Hoppas det blir bättre tills helgen åker ju på måndag kväll. Helt sjukt vad vi kommer ha roligt, can't wait!

Som dom senaste dagarna ligger jag in sängen och vilar ryggen. Ska om en liten stund duscha håret. Klockan 6 kommer min fina Julia hit och ska klippa mig lite. Det var mer än ett år sen jag klippte mig, så det är nog dags nu. Blir nog att toppa en bit. Visar en bild på hur det blev senare :)

Puss later.


vill verkligen ha långt långt hår.


P-SQUARE


SÄNG HÄNG..

Hej! Tog mig inte till vårdcentralen imorse, kände när jag vakna imorse att det kändes bättremen när jag väl var stod på fötterna så kände hur det värkte och vad ont det gjorde när jag skulle böja/sätta mig. Så idag tog det ganska förstiktigt med att bära grejor. Har legat i sängen med staplade kudar på varandra ända sen jag kom hem, har fått höra att det är bra när man har ont i ryggen att ligga med benen högt. Men känner inte att det hjälper något, får knarka lite alvedon.


jag just nu..

PAIN

Imorgon ska jag till vårdcentralen för att kolla ryggen. Kan knanappt röra på mig! Har tagit 1000g alvedon så det är lite bättre nu iallafall, får se hur det känns imorgon bitti.

Nu säger jag godnatt till er fina och sov så gott :)


Tagen förra helgen


PLEASE



Nu tycker jag att vi ska få sommar. Sena ute kvällar, grilla, sitta på uteserviringar och dricka goda drinkar, bära fina klänningar, lätta kläder, sola, bada och bara få njuta!

Ge oss vämre igen.


16 MAJ

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Jag har inte fått en bra start på denna vecka,är hur trött som helst och ligger halv död på sängen och trasig i sängen. På jobbet idag skulle jag lyfta än massa brickor som stod på en järnplåt och jag lyfte helt fel så nu är min rygg körd, haft ont hela dagen och har fruktansvärt ont just nu, blir säng liggandes resten av dagen, tar nog mig ett varmt bad sen och se om det hjälper lite.

Alltid ska det hända nått precis när jag kommit igång och har lust med träningen! Fan vad jag är sur just nu.



Tar mig en powernap. Puss

BEG U



Ser ju inte så bra ut för sverige nu! tänker borsta tänderna och krypa ner i sängen och försöka sova. Imorgon är det jobb och tränings som gäller! 
Puss, godnatt!


CUBUS




DAGS ATT SKAFFA..

Kom in för en stund sen. Sara kom förbi och vi gick och köpte varsin glass och sen satte oss ute och prata en stund. Rätt så kallt ute nu! Värme vill vi ha! Har precis stoppat i mig lite mat i magen, det blev kassler, brocoli och en kall god sås tll. Nu sitter jag i soffan och kollar på ishockeyn, håller tummarna för svergie!

Sitter och kollar på lite bikinis, jag har inte ens enda och det är liksom 9 dagar kvar??!! Blir nog en tur till stan i veckan.



KOKOSFETT



Katarina Johanssons stora intresse för hälsa och hennes många resor till södra Indien, ledde till att hon fick upp ögonen för kokosfett.

-Oljan är ”lätt” och absorberas fort. Det blir ingen fet look, säger hon och tillägger att den är perfekt för nariga läppar, torr hud och som hårinpackning. Största effekt har hon sett hos dem som har problem med hårbotten, hud och eksem. Den håller bindväven stark och mjuk och motverkar på så sätt rynkbildning och har en utslätande effekt på torr och grovporig hud. Dessutom skapar den en barriär mot infektioner. På grund av den positiva effekten på ämnesomsättningen, används oljan av många som vill gå ner i vikt med bestående resultat.

Jag själv smörjer in ansiktet med kokocfettet varje morgon, på kroppen när jag duschat och som hårinpackning, håret blir så mjukt.

finns att köpa i hälsokostbutiker för ca 129:-

WIND

Råka somna på soffan en stund! Blev ju inte så många timmar sömn i natt så det var skönt att slumra till en stund. Sitter i soffan nu och ser ut mot balkongen dörren, det ser så skönt ut när solen ligger framme och fläktar lite, men i självaverket blåser det kallt och inte alls är så varmt som det ser ut att vara. Bättre väder nu tack! Fick precis ett sms av mamma att dom snart är hemma, så ska plocka undan lite snabbt nu.




SEAN KINGSTON


15 MAJ



Godmorgon! Hoppas ni hade en kul och trevlig kväll igår. Jag och sara bjöd hit hennes pojkvän och hans kompis för lite chill kväll, kollade på eurovision song contest, drack gott och hade det riktigt trevligt :)

Söndag idag! Mamma och Jocke kommer hem i eftermiddag så ska plocka ordning lite och sen satte mig på balkongen, eftersom det blåser lite kallt så tar jag med en varm filt, te och ett par mackor. Ananr har jag inga planer alls för mig idag, tar nog dagen som den kommer.


TATTOO


Riktigt snygg tatuering!


ES TRENC




Här är en strand vi kommer åka till varje dag, spikat!


NELLY.SE


riktig snygg


LÖRDAG

Hej guys! Sov verkligen jättegott i natt, vaknade av att mamma kom in och sa hejdå och då va klockan halv två. Hon och jocke har åkt till Norrköping till deras vän som vi kallar dansken tills imorgon. Skönt att få en hel dag ensam.

Just nu sitter jag i soffan och inväntar på Sara. Vi ska gå och köpa lite mat och sen softa här hos mig ett tag :) 


Hittade en sjukt gamal bild på mig och Sara!

KVÄLL I ÖREBRO

Nu säger jag godnatt och hoppas ni har en trevlig och rolig kväll :)



Så himla fint att slottet och stan lyser upp.


THE BED



Mysigt va :)


JEWELRY


smycket trädet, som är helt kaos

mina ringar, dendär asken kommer bli full av nya ringar..

mina fjäderörhängen och fler kommer det bli, så snyggt.
(visste ej hur jag skulle visa dom fick hänga dom på en ful gälje haha)

mina armband, dock är det inte alla utan dom snygaste jag äger just nu, fler kommer det bli.

Sen har jag massa andra smycken som hänger på trädet, halsband örhängen och några armand.


NEW STUFF

Hej! Skönt med fredag va. Idag är jag jätteseg och trött. När jag kom hem från jobbet sorterade jag iordning tvätten och sen tog en powernap, vaknade runt halv sju och gick upp och la i tvätten direkt. Sen dess har jag hållt på städa och dona lite. När jag är klar med allt ska jag bädda ordning sängen med mina nya påslakan jag köpte igår och sedan avlsuta med en skön dusch.

Kvällen tillbringas i soffan med mamma & filmer :)


låda jag köpte för att ha sminket i.

Nya blommor(i plast)

doft ljus, värmeljushållare, överkast och lakan.


I LOVE THIS MUSIC

Lyssna och du kommer älska den!
Nu säger jag godnatt
Puss.


LAY IT DOWN

Jag visar er grejorna imorgon istället jag blev så himla trött. Nu ligger jag i sängen och kollar på tvn. finns väl inget sådär jättebra att kolla på.

Imorgon är det äntligen fredag, ser verkligen fram emot helgen, det blir en lugn helg för min del, imorgon hade jag tänk tvätta och stor städa mitt rum samt garderoberna, mamma och jag pratade om att hyra lite filmer och ha en mys kväll :) Behöver vila ut mig efter denna hetiska vecka. Några bra filmer ni vill tipsa om?


12 MAJ

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Jag mår toppen! Kom precis ur från duschen, blev ett motionspass idag med och idag fick jag sällskap av fina Bim. Vi ska köra på söndag igen

I helgen ska det tydligen bli sämre väder, är så sjukt sugen på att grilla och sitta ute. Men vi får hoppas på lite sol iallalfall så man kan ut och promenera. Mamma och jag var på Ikea en snabbis förut, köpte med mig lite grejor som jag tänkte visa er senare :)

Nu ska jag stoppa i mig lite käk.



SLEEP TIGHT!

Nu säger jag godnatt och sov så gott fina ni :)


Han är ju så jäkla fin. Jason George!


TV HÄNG..

Tog mig till gymmet iallafall och körde ett motionspass, löpte och gick powerwalk en timme, svettades riktigt ordentligt! Nu efter duschen känner man sig riktitgt fräsh. Att det kan vara så skönt att träna :)

Medans håret torkar ska jag slänga mig i soffan och kolla på grey's anatomy och efter off the map riktiga bra serier det där. Sen ska jag krypa ner i min sköna säng.



TRÖTTER

Tja! Vilket skönt väder det är idag hela 25 grader. Kom hem från jobbet för en liten stund sen, idag gick det bättre och va mindre stressigt. Köpte hem mig en isglass på vägen hem, det behövs i denna värme.

Har inga planer för dagen,kanske blir en kvällspass på gymmet eller bara en promenad, annars ska jag bara ta det lugnt, känner att jag skulle kunna somna när som helst. Men det får icke ske så nu ska jag sätta mig på balkongen och beställa lite från airshoppen.

Dagens.


10 MAJ

Det var riktitgt skönt att ta en kvälls promenad! Vi gick till jobbet fram och tillbaka, totalt 8km! Imorgon ska jag möta upp Bim efter jobbet för ett pass på gymmet. Härligt att vara igång igen!

Ska göra ordning en god macka och sedan hoppa in i duschen en snabbis! Bara längtar till sängen. Ha en fortsatt trevlig kväll. Puss :)


denna bild är ifrån påskafton.


AIRSHOPPEN

Sitter och kollar lite i Airshoppen! Blir lite beställning därifrån.



Nu ska jag ta en powerwalk med pappa.

TWO OUTFITS

Slänger in två sommar outfits.
tagna för ett par månader sen.


GOT MY EYES ON U

Hitta en rätt snygg ring från nelly igår när jag va inne och kikade.


13 DAYS LEFT


WHAT A DAY

Hej! Hoppas ni har det en underbar dag ute i det fina vädret. Har suttit en stund och stekt lite på balkongen. Så himla skönt.

Just nu ligger just på sängen helt slut körd efter denna helvetes dag. Allt har gått åt helvete, har tappat tallrikar och glas och det sista jag skulle göra va att slänga komposten så rullar dit soptunnan till soprummet, tar bort soptunnan från hjulvagnen och ställer den på sidan om för att knyta och sedan lyfta upp den för att slänga skiten, då har jag glömt bort/ser inte att hjulvagnen står där och jag sätter högra foten och far iväg framåt och landar på någon jävla järn grej med hårt som fan landar jag på vänstra knät. WAHAT A DAY!! Hoppas verkligen på en bättre dag imorgon!

Nu ska jag hänga lite framför tvn. Puss sålänge!



EMPTY

Oj vad jag blev seg efter badet. Har legat i soffan hela kvällen och hängt framför tvn. Tänkte strax försöka sova för imorgon väntar en stressig dag på jobbet, så kan behöva den där sköna djupa sömnen!

Sov så gott!


en bild från i helgen.


9 MAJ

Hej på er! Hur underbart är inte vädret idag då? Helt fantastiskt. Hoppas ni mår bra, jag mår kanon. Kom precis hem från gymmet, fick sällskap av vännen Bim. Vi tränade motion och lite styrka idag. Har inte varit och tränat på mer än en månad för jag blev riktigt förkyld och hostan sitter fortfarande i litegrann, så nu börjar jag träningen ganska lugnt. Men känns jävligt skönt att komma igång igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen nu och sen äta lite mat på balkogen.


14 dagar kvar.


8 MAJ

Precis kommit in från en tur med bilen med mamma, det var riktigt härligt! Jag har faktisk aldrig åk i en bil utan tak, så det var rätt härligt. Vi åkte förbi kusinerna i kumla en stund också. Annars idag har jag bara varit hemma och inte gjort någonting alls, skönt att bara slappa!

Ska strax äta middag med mamma och jocke och ikväll blir det bara häng framför tvn! Brukar gå bra filmer på söndagar.

(det är krångel med att lägga upp bilder just nu)


SÖNDAG

Hej eller ska jag säga godmorgon. Jag vaknade nyss, skönt att få sova ut riktigt ordentligt. Solen lyser och jag ska stoppa i mig lite fruskost och sätta mig på balkogen och steka lite.

Hörs sen.


dagen igår kväll från balkiongen!

7 MAJ

Åh herregud har aldrig varit såhär trött och sliten som jag är idag, helt galet! Ligger och bläddrar runt lite på tvn, går massa bra filmer ikväll så vet inte riktigt vad jag vill kolla på. Iallafall så tänkte jag borsta gaddarna och lägga mig i sängen om en stund.

Imorgon kommer mamma hem från Norge hon har varit där sen fredags. Innan hon kommer hem pratade jag och jocke om att ta en tur med bilen, kanske åka förbi Ikea och köpa mig ett par saker jag behöver.

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll :)





ORANGE


Beställd.


LÖRDAG

Hej på er! Jag har precis kommit in från det underbara vädret vi har idag. Jag och julia slog oss ner på Jensen's Bøfhus en stund med ett par killkompisar till Juila. Det var trevligt!

Hoppas ni hade en bra kväll igår. Igår gick jag som sagt ut med Amanda, vi drog till frimis för att kolla läget, som enligt mig va riktigt tråkigt, dåligt med folk och rutten musik, så efter ett par timmar fick jag nog och drog mig hemåt. Ikväll så blir det nog att ta det lungt, ligga hemma och kolla på bra filmer och äta gott, hoppas på trevligt sällskap!



UTGÅNG



väst-skjorta-gina
linne-gina
leggins-gina
armand-gina
halsband-gina
skor-nelly


6 FREDAG

Hallå där! Äntligen fredag, solen är framme idag, det gillar vi! Tog en liten shopping runda efter jobbet och nu fan får räcka!Detta är inte bra! När jag väl inte har så mycket pengar kvar som då ska räcka hela månden, ne men då ska jag ju bara gå och spenderna mero mer. Men jag köpte dock det jag tänk köpa för längesen, så nu är jag rätt nöjd :)

Har precis vaknat från min powernap, det behövdes verkligen, va så trött! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan börja göra mig ordning inför kvällens utgång med Amanda.

(visar er grejorna senare)
Outit kommer att läggas upp.

5 MAJ

Nu säger jag godnatt och sov så gott.

hoppas varmare väder imorgon.


MERCEDES-BENZ

Godkväll! Jag kom hem för en liten stund sen från burgerking med Amanda! När jag kommer gående längst gatan så kommer det en bil som stannar framför mig då sitter mamma och jocke i denna snygging..

Blev rätt så chockad!

MUSIC FOR LOVE


I WANT SUMMER..


Två riktigt snygga outfitar till sommnarn.

FAST & FURIOUS

Slåg precis upp ögonen. Fytusan vad det är skönt att ta en powernap på eftermiddagen!

Ígår var ju jag på Fast & Furious 5, DEN ÄR SÅ JÄVLA GRYM!!!! Jag och Julia satt verkligen och dregla för Dwayne Johnson & Vin Diesel, hur snygga är dom inte? Ni måste bara gå och kolla på den. Favortit.


SLITEN TJEJ..

Godeftermiddag! Hoppas ni mår bra. Jag är så sliten och körd efter denna dag, med andra ord helt död! Riktiga svinelvever som inte orkar resa på sina arslen för att lämna en talrik och ett glas i disken. Hur såvart kan det vara?! De blev en sån här stress dag från morgon till slutet och allt bara går fel igår va det likadant. USCH!

Jag blev precis klar med mina naglar, på några minuter gjorde jag en fransk manikyr och det ser ju riktigt bra ut :)


Nu ska jag luta mig bakåt och vila mig en stund.

4 MAJ

Hej på er! Efter jobbet åkte jag direkt till stan, för lite shopping. Jag kom hem för några minuter sen och har hunnit duscha! Ikväll ska jag och min vän Julia gå på premiären Fast and Furious 5. Det ska bli riktigt kul att se den, jag har sätt alla filmerna och tycker att alla är riktigt riktigt bra.

Kameran har inga betterier så jag måste köpa nya så snart som möjligt så jag kan visa er vad jag har köpt.Jag har nämligen köpt en ny kamera för någon månad sen, den är riktigt snygg.



Nu måste jag torka håret och möta upp julia, blir middag innan bion!
Puss.

MIN VALBORGS DAG..

Började med att jag och familjen åkte och firade moster Lena som fyllde år. Det bjöds på fika och på kvällen grillade vi. På kvällen blev det utgång med min fina fina vän Amanda. Blev dock inte så sent, va hemma redan runt halv tolv! Med andra ord hade jag en mycket trevlig dag :)

Såhär såg det ut framför slottet i Örebro på valborg.


REALLY NICE




Nelly.se


IM BACK!

Hej kära ni! Hur mår ni?! Ledsen att det har dröjt, men nu är jag tillbaka och ska ge det ett nytt försök. Jag mår iallafall toppen, allt rullar på och det känns hur bra som helst.

Inget nytt har väl hänt, hmm..ja, förutom att syrran (min tvilling) har flyttat hemifrån nu för några månader sen. Känns ju lite tomt vi har ju stått ut med varandra i 20 år både i skolan och hemma, så det känns rätt skön att komma ifrån varandra, det tycker vi båda! Nu ses vi på jobbet varje dag istället. Jag letar och söker lägenheter fortfarande. Jag hoppas verkligen att jag får en lägenhet så snart som möjligt, det är dags att skaffa eget place!

Om 21 dagar sitter jag och min vän Julia, syrran, storasyster, pappa och hans sambo på planet till Playna De Palma. Ser verkligen framemot resan, det kommer bli en såndär resa som man aldrig kommer att glöma. Är otroligt taggad!

Nu tänkte jag dega framför tvn. Ha en fortsätt bra kväll!
Puss


Här kommer vi ligga i en vecka och steka med en kall god drink i handen.


RSS 2.0