BLOND


*

vill ha värme.

WE CAN MAKE IT TO THE TOP..


TRASPARANT


Snygg skjorta från ginatrico 249 :- st


BELLA

Imorgon åker min storasyster hem till mormor och hennes man i sthlm (tungelstad) och stannar där tills på torsdag, jag ställde upp att vara kattvakt åt denna underbara lillakisse! Vi kommer ha de så mys :)

 


THE WEEKEND AND TODAY

Hej. Hoppas ni mår bra och har haft en bra helg. Jag mår kanon bra och har haft en jättebra helg. I fredags så låg jag bara hemma framför tv och slappa. Satt med mamma, jocke och några vänner till dom en stund och prata lite, trevligt! I lördags så blev det en kväll med Amanda, vi satt hemma hos henne och förfesta och sedan tog vi taxin till kåren och dansade loss hela kvällen. Igår så var jag bara hemma, vaknade upp vid 1 tiden och låg framför tvn hela dagen.

Ny vecka. Dagen på jobbet idag gick bra, det var rätt lugnt! Är lite avis på alla skolbarn som har höstlov, skulle inte vara fel med lite ledighet! Träningen har jag tagit liten pause ifrån några dagar, har kännt mig lite snuvig och rätt seg, så ville inte ta chansen att fortsätta träna och bli sjuk. Men på onsdag drar jag nog igång igen :)

Nu ska jag koka te. Kram!

fredags vid salongbordet.
lördagskväll hos amandra.

HOUSE


Kom nyss hem ifrån jobbet. Har varit mycket att göra idag, men har gått finemang. Vädret är så rott och äckligt så jag ska nu ska lägga mig i sängen och titta på serien house! Jag älskar den, den har allt efter one tree hill då ;)

En kopp te till det..
Bye :*


*

Snygga Agnes Carlsson

STICKAT

stickade tröjor från rut m fl

*


PLAYA DE PALMA




jag vill tillbaka!


NO WORDS



jag gråter, jag gråter!


FUNNY FRIDAY

Jag hade det fantastiskt kul kväll igår. Trevliga människor och en lyckad utgång! Tack.
Kom nyss hem ifrån mina kära kusiner. Firar lillkusinen Ida som fyllde 12 år igår! Massa prat, skratt och gott att äta. Ska nog om en stund krypa ner i sängen och titta på tvn. Hoppas ni har en trevlig lördag kväll :*

FEELS GOOD


dagens träning.


19 OKTOBER

Hej! Hoppas allt är bra er. Jag mår bara bra, kan inte må bättre! Jobbet rullar på som vanligt. Den 4 november ska vi ha personalfest, det är något vi alla på jobbet ser framemot! Vi har det så himla kul tillsammans. Blir att äta god mat, umgås och spela spel/lekar. Förutom jobbet så tränar jag förfullt, 3 gånger i veckan, powerwalkar/joggar 5km & kombinerar med lite styrketräning.

Helg imorgon! Denna vecka har gott fruktansvärt fort. Men det är ju helgerna vi ser framemot :) Känner på mig att denna helg kommer bli toppen.

Kram!


gårdagens väder.


SONG


MYSIGA TRÖJOR



kommer från nelly.se


YESTERDAY

Gårdagen look/outfit

TORSDAG

Hej! Ledsen för dålig dålig uppdetering. Har haft annat för mig! Men jag lever iallafall. Jobbar & tränar för det mesta just nu. Det är jävligt skönt att ha kommit igång mitt mål är att powerwalka/jogga 5km eller mer 3 gånger i veckan och styrketräna lätt, äta rätt och försöka hålla igång så bra som möjligt. 

Den 26:te har jag bestämt mig för att bli ljushårig igen. Jag känner att jag trivs bäst i det :)
Hoppas att allt är bra med er och msåte säga att det är jättekul att se att ni följer min blogg, även när jag är så kass på att uppdatera.
 
Puss på er nu ska jag kila upp till tvätten :*


MEMORIES

jag vill tillbaka till värmen & allt.

*

modekungen.se

5 OKTOBER

för några dagar sen bestämde jag att jag ska bli ljus igen!

nu säger jag godnatt.


NY START

Hej! Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit helt ok har dock haft spräng huvudverk hela dagen och har inte gått över ännu. Efter jobbet åkte jag direkt hem och låg och vila mig en stund. Vid 6 gick jag till Actic för att köpa gymkort och börja träna, Julia var där också. Vi kommer köra så hårt!

Har ätit film med banan och en knäcktemacka med tomat och ost. Nu sitter jag i sängen och kollar på greys anatomy! Ikväll blir det att lägga sig i tid, är så uttmatad.


ACTIC GYM

Nu har Ida åkt hem! Go tjej det där. Imorgon har jag bestämt att jag ska sakffa mig ett gymkort. Min vän Julia tränar på Actic och säger att det är jättebra där så jag kommer nog att börja där och börja träna med henne, roligare med en träningspartner :) Ska bli så enormt jäkla skönt att komma igång! Nu gäller det att vara hård mot sig själv, på vad man stoppar i sig också!

DAYS

Hejhej! Ledsen för dålig uppdatering. Men söndagar brukar jag ha en blogg fri dag!

Hoppas ni mår bra iallafall! Jag mår kanon. Jag hade en bra helg. Fredags så var jag ju med några vänner här och seden blev det utgång. Hade en bra kväll! I lördags så var jag bara hemma med syrran som gjorde mig sällskap. Senare på kvällen kom Sara till mig och vi bestämde att vi skulle fräga hennes blonda hår till brunt. Vilket vi gjorde! Passar henne riktigt bra. I söndags så kom mamma och jocke hem så jag och linn plockade undan lite innan. Efter det så gick jag ner och köpte lite mat och gick hem till stora syster och kollade på nya avnistten av grey's anatomy. Sjukt bra serie!

Igår träffade jag Ida på eftermiddagen. Vid halv sju gick vi in på hm och kollade lite och jag fick tag i en beige siden mjukisdress, dock satt byxorna inte så bra så dom ska jag lämna tillbaka. Sen blev det en vanlig grå mjukis trörja från bikbok. Efter stan så gick vi till en restaurang som heter Saigon för käka middag, det var hur jäkla gott som helst. Satt där en stund och prata och hade det trevligt, sen gick vi mot sf bio för att se crazy stupied and love. Den va riktigt rolig och rätt bra! Så jag har haft det riktiga bra dagar den sistone. Hoppas ni också haft det.

Nu är Ida här och vi ligger och snckar lite girltalk som behövs ibland! Denna tjej är riktigt underbar <3


middagen på saigon

inne på bion


LÖRDAG KVÄLL

Sara kom hit för en stund sen. Jag har färgat hennes hår från blond till brunett, vi får se hur det blir :) Vi ska börja dricka lite gott och bara umgås och ha det trevligt. Imorgon kommer mamma och jocke hem från västkusten. Det har varit otroligt skönt att fått varit ensam fyra dagar! Längtar tills jag flyttar hemifrån.
Hoppas ni får en trevlig lördag kväll! Puss&kram
riktig sugen på en melon drink som denna!

ORANGE


nu är det höst!


YESTERDAY AND TODAY

Hej. Vilket underbart fint vänder vi har idag. Hoppas ni alla mår bra, jag mår bra, rätt trött har mag ont. Igår hade jag några vänner och vännernas vänner här vi drack gott, kollade idol, lyssnade på skön musik och sedan blev det utgång. Det var helt ok, bra folk och grymt bra musik!

Ligger halv sliten i soffan  just nu och kollar på Idol maration som går på kanal 4. Har sällskap av min syster. Idag har jag inga planer alls, kanske tröttheten försvinner mor kvällen!

gårdagen outfit, converse körde jag till det


RSS 2.0