*


RED DRESS

från modekungen

TILL MIDDAG..

Gjorde ordning en kycklingsallad & till efterrätt jordgubbar och vaniljglass, så mumsigt!


ITS BACK

One tree hill är tillbaka! Satan vad jag har saknat det. Men tror dock jag har missat några avsnitt då brooke nästan dog. Klockan 7 början pretty little laires också, vilken bra söndag!


SÖNDAG

Hej! Hoppas ni alla har haft en trevlig och skön helg. Min har varit rätt lugn. Igår kväll gick jag & min storasyster och hyrde film, chips ostbollar och dipp, köpte med oss mat från rosalise. Ida & Linn kom förbi och gjorde oss sällskap också. Vi hyrde filmerna the Switch & Just Wright. Dom var riktigt bra, den jag gillade mest var Just Wright den handlade om basket & kärlek precis det jag tycker om. Så den tycker jag ni ska se om ni inte har sätt den.

Idag har jag legat på balkongen och solat, känns som det var längesen det var sånt här väder. Läste på na att nästa helg blir det 27 grader! Nice. Var för en stund sedan nere hos syster för att kolla på kattungen hon skaffat idag, så himla söt och liten men hon va riktigt rädd, stackarn.

Imorgon börjar jag jobba igen. Känns faktiskt sådär skulle vilja ha ett par veckor till. Har haft tre riktigt sköna veckor. Slappat för det mesta. Det ska bli skönt att få röra på sig och träffa den underbara personalen. John Buerskolan & alla andra skolor drar igång snart också så då blir det en heldel att göra.



LET'S GO


JEWELRY


massa snyggt från modekungen.


FREDAG

Godkväll. Hoppas ni har haft en trevlig dag! Har ju varit jättefint väder idag, synd att man inte tog vara på det. Inatt kunde jag verkligen inte sova. Låg vaken vid fyra imorse. Klockan halv sex gick Ida härifrån för att jobba, jag la mig igen och somna om. Vaknade runt tolv av att det ringde på porten då var Ida som kom tillbaka. Vi kröp ner i sängen och tittade på pretty little laiers.

Klockan 8 gick jag ida & min stora syster till Coco Thai. Thaimat och kinamat är absolut min favoriträtt! Så himla gott. Det blev en förrätt, varmrätt & efterrätt. Mätta och belåtna gick vi därefter hem till syster för att testa lite heel, hon har typ 25par. Jag som har så breda fötter kunde ju då inte få i en fot i någon.

Ska bara ringa ett smatal och sen försöka sova, känner att jag börjar bli riktigt trött.
Har haft en mycket trevlig & mysig dag.



jag bara älskart


ME

igår kväll ikvälls solen.


NYTT


Detta shoppade jag idag. Inget spciellt..

beige kofta - cubus
halsband - cubus
2 tshirtar - h&m


TORSDAG

Hej! Vädret är lite hur som helst idag. Regnar och har sol. Blev väck klockan tio av att telefonen ringde! Låg och drog mig en stund sen gjorde jag ordning frulle och sätte mig på balkongen. Efter att jag läste må bra tidningen så lutade jag mig bakåt och vilade en stund. Blev rätt molnigt då jag gick in och la mig i sängen och sov en timme, jag är så sämst.

Har gjort mig ordning och väntar på klockan ska bli 4, då jag ska möta upp Shaggy för en stund på stan :) Vi har inte sätts sätss vi kom hem från resan så det ska bli kul att träffa henne igen.


NEW HAIR COLOR


ONSDAG

Gokväll! Äntligen hemma. Satt hos frissören ett par timmar. Antonio (frisören) hade kollat lite på bilden jag la upp som jag tänkte gå efter. Han tog en slinga av håret och testade den färgen. Han visade mig sedan den och han fråga om jag ville ha det så eller lite mörkare då sa jag att jag ville ha lite mörkare...Nu är jag brunett kan jag tala om för er haha. Skiftar lite i blekta slingor i också.

Pappa kom och hämtade upp mig efter jag blev klart. Vi åkte till mediamarket först och kolla lite vad dom hade att erbjuda. Samsung Galexy hade dom slut på men fanns så att dom kunde skicka hem sen men bestämde vi oss för att åka vidare, På mobilzera fanns den. Så nu äger jag en Samsung Galexy S II! Fattar ingenting men det kommer med tiden haha.

På TV11 just nu är det Dirty Dancing2, så himla bra film.


TISDAG

Godkväll! Hoppas ni haft en bra dag. Det har varit jättevarmt och skönt idag! Tog en lunch på stan med Ida och kom nästan precis hem från att ha sätt bridesmaids med min vän vicky. Den var kanon bra, länge sen jag skrattat så mycket. Den rekomenderar jag verkligen till er.

Imorgon ska jag till frisören. Ska äntligen fixa ordning mitt hår! Först tveka jag men sen övertalade jag mig själv. Ska även åka och köpa mig en ny mobiltelefon. Min är vattenskadad så den funkar inte alls, änvänder just nu min xx-gamla. Denna gång blir det en samsung galexy S II, blir första gången jag köper en touch.

Säger godnatt nu. Puss :*


MÅNDAG

Hej! Jag vaknade upp för en liten stund sen. Har blivit en vana när jag vaknar att jag kollar ut genom fönster och kollar hur vädret ser ut. När man ser hur grått det är vill jag bara dra huvudet under täcket och sova resten av dagen. Vart fasen är solen?! Ge oss värme.

Idag har jag inga särskilda planer. Mamma jocke och my kom hem igår från Rhodos, dom har haft nästan 40 grader varje dag och på natten cirka 25, rätt avis! Iallafall så får vi se vad dagen har att erbjuda.

Puss sålänge.


MIN KAMERA

Ficken fråga vilken kamera jag anväder. Här har du svaret:

FUJIFILM FINEPIX HS10. En kamera fullspäckad med avancerade funktioner. Spelar in video i full hd i 30 fps. Med super high speed-funktionen kan kameran också spela in 1000 fps (men i betydligt lägre upplösning). Stillbildsdelen har tio megapixlar och kan zooma 30x



Flyttbar skärm.


TONIGHT

Har gjort mig ordning nu och tagit mig ett par mackor med kräftost på. Va riktigt gott. Om en stund kommer Ida hit då vi ska korka upp och börja förfesta och ha det trevligt. Senare ska vi möta upp ett par andra tjejer och sen blir det utgång! Kommer nog bli riktigt nice ikväll.

Puss :* Ha en kul lördagkväll.


bästa klubben någonsin, riu place!


HAIR

Jag känner verkligen att jag måste gå till frisören och fixa till mitt hår. Utväxten börjar bli lite väl enorm. Vissa har sagt att jag ska ha det som det är, för det är snyggt med utväxt,  men jag känner att jag vill fräsha till det lite göra det lite mörkare kanske..

Fick en kommentar där det stod varför jag inte säger att jag har löshår och varför det ser kortare ut på vissa bilder? Då kan jag svara att nej jag har inte löshår. Tycker det är finare om man har sitt eget som det är. Håret ser väl kortare ut från olika vinkar eller hur man har håret. Hade löshår ett tag när jag blev brunett första gången.


sist jag var hos frisören för att slinga mitt hår


något såhär skulle nog passa.


WARM


Jag vill tillbaka


TO FAST..

Hej! Hoppas nu haft en bra dag. Min har varit jättebra. Vakande runt 2 idag också, börjar bli en vana. Min vän Ida kom hit vid 3 medans jag gjorde mig iordning för middag ute på stan. Vi gick runt och kollade vart vi skulle äta och vad vi va sugna på, ingen av oss visste vad vi på vad så det slutade med att vi sattes oss på rosalise, åt min favoriträtt chicken alfredo . Vi satt där ett par timmar och prata massa. Har nog ätit det i fyra dagar i rad nu tror jag, tröttnar aldirg haha.

Hon åkte hem runt halv åtta. Jag sitter nu framför tv och kollar på mina näst bästa favoritfilm fast and furious. Sjukt bra &gryma filmer detdär.


TODAY

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sen. Sov verkligen djupt i natt, skönt! Sitter nu i vardagsrummet och läser på aftonbladet och uppdaterar lite. Dages planer ser ut så att jag ska på stan en sväng med min vän Sofia. Blir en fika och kanske lite shopping, men det vore ju bra om jag kunde försöka hålla i pengarna. Börjar svida i plånboken.

När jag kommer hem ska jag ta och träna en timme, städa och laga lite mat & sex and the city.
Puss sålänge


första kvällen på balkongen i playa de palma
vill bara tillbaka..


MUSIC


*

Amanda gick för ett par timmar sen! Jag sitter fortfarande här och tittar på sex and the city, miranda och samantah  är för jävla sköna.Får se hur länge jag orkar stanna uppe, blev rätt sent framför tvn igår. Imorgon ska jag titta förbi min vänsobb, hon jobbar på mist stockholm. Dom har 50% fram tills onsdags.


I LIKE IT


MÅNDAG

Hej! Hoppas ni haft en bra start på denna vecka. Jag har ju som sagt semester och det är hur skönt som helst, sov ut idag vaknade runt klockan två på dan. Hela dagen har jag bara tagit det lugnt hemma, jag tränade en stund, duschat, varit och handlat och nu har jag sex and the city maraton kväll. Min vän Amanda kommer snart också och gör mig sällskap.

Puss sålänge.




MYS

Nu blir lite mys! Mums



MOVIES

Om en dryg timme ska jag börja laga lite mat. Det får bli rätt enkelt idag, pommes, stekt kycklig, sås, sallad och en god dressig till det, i egentligen försöker jag låta bli sån mat bland annat pommes men det är ju så himla gott och de va ju rätt länge sen jag smaskade i mig det så ikväll får jag una mig det 

Detta är filmera jag lånade. Har sätt ett par men jag är sån som kan se samma filmer om & om igen.



Lånade en skärckfilm också som jag dock redan har sätt, jag som verkligen hatar det skärckfilmer blir lika rädd varje gång även om jag sätt samma film en gång tidiagre, den får jag titta på med någon vän, aldrig ensam,ja är en riktig mes haha.


STYLE









SÖNDAG

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag mår bara fint! Igår blev det utgång, hade det väl inte sådär jättekul precis. Men grym musik. Har varit nere hos min stora syster en stund, vi kollade på one tree hill och åt lite mat. Kramade nyss hejdå till mamma jocke & my(jockes dotter). Dom åker till Rhodos en vecka och har det skönt. Jag kommer ha det skönt här hemma ensam med massa bra filmer jag lånade av syrran :)

Nu ska jag tina upp lite kött från frysen jag ska ha till ikväll!
Puss


FREDAG


MOVIE

Min stora syster kom förbi också så nu är båda systrarna här och umgås, mycket trevligt! Jag & Linn har inte sätt någon av twillight filmerna så vi tänkte att vi kollar och vi såg precis klart ettan. Emma ska springa ner till sig och hämta dom andra direkt för fasen vilken bra film kan inte vänta och se fortsättningen..

Nu blir det tvåan..


han är ju bara för snygg!


THIS DAY

Hej! Hoppas ni mår bra, jag mår kanon, lite halv seg sådär. Idag vaknade vi runt halva elva och gjorde iordning frukost direkt och satte oss i vardagsrummet och kollade på Ellen DeGeneres Show, hon är för jävla skön brud. Sara åkte hem för en stund sen. Jag har städat och plockat undan lite. Imorgon kommer som sagt mamma & jocke hem på förmiddagen då blir dom nog galda när dom kommer hem och der ser städat ut.

Jag har nyss stoppat i mig lite mat. Ska vila lite framför tvn och sen hoppa in i en skön dusch. Ikväll kommer några vänner och umågs, utgång eller inte återstår att se!

Mina kära systrar är här nu också!
Puss sålänge.


jag & sara igårkväll, nördar framför varin dator.


*


NICE DAY

Vi har tillbringat hela dagen framför tvn. Skönt att inte göra någonting ibland. Just nu sitter jag min syster & sara och kollar på fotbollen, men det ser inte ut att det går något vidare för svergie så det blir nog att knäppa på en film strax. Sara tillbringar natten är igen, tevligt :)


The Journey



Resan var helt underbar. Otroligt varmt cirka 35 grader varje dag, ingen aircondition på hotelrumme så ni kan tänka er hur varmt det var. Efter duschen var man lika svettig igen typ. Dom första dagarna låg vi vid stranden och steke och bada i det underbara havet. Det blåste rätt så mycket så dom sista dagarna låg vi vid poolen varje dag och sola och bada.

Vi träffade på två malmö killar som bodde på samma hotel, dom var riktigt trevliga. Roberto & Alexander. Dom följde med oss ut till klubben en kväll och på natten bestämde vi oss för ett natt dopp i havet, otroligt skönt var det. Tyvärr slutade det så att ena killens väska blev stulen när vi va i vattnet, en guld klocka för nio tusen,körkort,pass,mobil,hotel nycklar,allt. Såklart ligger min väns mobil där också med alla våra fina bilder och videoinspelningar. Polisen gjorde ingenting heller ryckte på axlarna och sa "vet inte" när vi fråga vad vi skulle skriva på ett papper. Annars var resan hur skön som helst, kändes som en semester ska göra! Skulle lätt kunna åka dit en månad och bara leva.





13 JULI

Hej! Ledsen för dålig uppdatering men har haft lite annat för mig. Dom senaste dagarna efter jag kom hem från resean har jag umgåtts med mina fina vänner, varit ute och promenerat och haft myskvällar! Har också 3 veckors semester nu, underbart!

Mamma och Jocke åkte till väsktkusten i söndags. Dom har bekanta som äger en fin stuga i hamburgsund som dom får låna/hyra. Jag har varit där ett par gånger och det är hur fint som helst. Dom kommer hem på fredag och sen på söndag direkt åker dom iväg igen till Rhodos en vecka. Det blir sköna 2 sköna ensama veckor :)

Igår kom Sara hit. Vi lagade mat igår och kollade på 2 filmer, it's complicated & the blind side. Riktig bra filmer. Hon spenderade natten här också. Vi har precis ätit frukost ute på balkongen i härliga solen :)



RIGHT NOW..

Sitter här hemma hos mig med min fina underbara vän Julia min syster är också här. Vi dricker lite & har det hur trevligt som helst. Vi inväntar nathalie också, vilken tjejkväll det blir :)


MY BIRHTDAY OUTFIT


såhär såg jag ut på fredagen på födelsedagsfesten!
tack alla ni som kom & för pressenterna <3


PLAYA DE PALMA








RSS 2.0