JUST NU..

Sitter just nu bara här, jag har sån himla huvudvärk så att jag inte vet vart jag ska tä vägen riktigt.
Jobbigaste är att jag har det i en vecka nu..

Candice

Så himla vacker.

WANT

Vill så gärna ha ett par såna här!

*


VICTORIA SECRET SHOW 2011

Sitter och kollar på showen. Fan vilka stört vackra tjejer det är! Kropparna ska vi inte tala om..

SNYGGT


<3






ANNAN DAG JUL

Hoppas ni haft en bra jul! Min har varit kanon bra. Är hemma efter en mysig & trevlig dag hemma hos små syskonen i söderköping :) Nu ska jag göra ordning en julmacka och en kopp de och kolla på en värsting till syster 2 som börjar strax på kanal nio. Sjukt bra film!


God Jul *

God jul på er!




FREDAG.

Hej! Äntligen är det fredag & imorgon är det julafton. Vad tiden har gått snabbt tycker jag. Hoppas att julen försvinner snabbt också.

Hoppas att ni mår bra. Jag mår inge vidare alls. Är förkyld & har feber, typiskt sådär nu innan jul. Slutade ett idag på jobbet, åkte direkt hem och la mig och sov några timmar som verkligen behövdes, har inte sovit på nästan tre dygn. Det är också väldigt skönt att sova på eftermiddagarna, bland det bästa! Väldigt skönt också att jag handlade klart alla julklapparredan förra veckan. Skönt att slippa tänka på det en dag innan julafton.

Har städat undan lite i mitt rum, duschat och precis ätit lite middag. Jag ska snart gå ner till min stora syster och mysa lite med kissen medans syster är hos sin vän ikväll :)

Ha en bra fredagkväll. Kram på er :*


LILL-LÖRDAG

Hej! Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit helt okej! Jobbet gick bra som vanligt. Nästa vecka har ju skolorna jullov, så det blir rätt lungt och skönt! Saknar tiden då man hade lov.

Nu sitter jag här i min säng och ska sätta på en film vilken vet jag inte, laddade ner några stycken. Ska  äta mina toast jag gjorde nyss med ost, lök, grillkrydda & vitlöksdressing i. Smaksigt värre :)


GODNATT

Höll på att försova mig imorse så nu tänker jag säga godnatt och krypa ner under mitt täckte som luktar ny tvättat och så gott :) Hoppas ni haft en bra dag.

 Godnatt :*


GÖR DET ETT FÖRSÖK

Minns ni att jag skrev om dom där oljorna till håret, som skulle göra så att håret ska växa snabbare och få starkare hår? För några dagar sen fick jag hem dom och tänkte börja testa det om ett par dagar. Hoppas det ger resultat. Jag är sån som inte har tålamod för att vänta haha. Ska allt ge det ett försök!


STIL


galet snyggt.


GAME

Jag var så himla trött efter jobbet att jag la mig i sängen dirket och somnade. Sov som en gris! Vaknade upp och gjorde mig ordning inför matchen eco örebro - solna. Började rätt bra men sen drog solna iväg mot slutet och vann matchen 72-85. Eco's nittionde rakja förlut...


LOVE SPELL

Denna body lotion fick jag av min chef. När vi jul pyntade på jobbet så hittade hon den bland alla julsaker. Hon fråga om jag ville ha den och det ville jag absolut. Den lutkar så otroligt gott! Smörjer in migverje gång efter jag duchat, underbart! 



*


MÅNDAG

Hej! Kom precis hem från jobbet. Är så trött och har så ont i hela kroppen, igår kändes det som om min axel hade hoppat ut led och sen när jag hade lagt mig i sägen kände jag hur ont jag fick i höften, ryggen är sådär, känner som om hela kroppen ska gå av när som helst!

Ska ta min powernap nu. Kram så länge!


YESTERDAY



såhär såg jag ut igår.


SUNDAY

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit jättebra. Igår kväll gick jag och systrarna hem till pappa för att äta middag, spela kort och dricka drinkar, pappas tjej och hennes barn också med. Det var mycket trevligt! Sjukt roligt kort spel. Senare gick jag vidare till satin för att festa loss med några vänner. Musiken va väl sådär,

inte min smak men vi körde loss iallafall. Bra kväll :)
Vaknade för en litenstund sen. Mamma har kommit hem från stockholm, hon och moster åkte dit i fredags för att överraska mormor och hennes man. När mormor öppnade dörren ser hon två tomtar med tomtemaskar på. Först trodde hon att det var grannen som skulle skoja lite, men sen såg hon att det inte var dom, då trodde hon att det var två rånnare haha. Mamma och moster tog av maskarna och mormor vart så överraskad :)

Har inga planer för idag. Har två biobiljetter jag fått av en kollega så kanske ska bjuda en vän kanske? Återstår att se..
Kram :*


pappas hemgjorda potatisgratäng med bacon i! Riktigt gott va det.

WHAT A FEELING


LÖRDAG

Hej! Ledsen men hade ingen ork att blogga igår. Jag var så himla trött! Igår kväll tillbringade jag kvällen bara hemma framför tvn, känade att jag inte hade någon lust och ork till att göra något annat.

Vaknade för en liten stund sen. Skönt med sovmorgon, sova ut och inte behöva gå upp till en ringande och störande väckarklocka. Har väl inget sådär planerat i eftermiddag. Ska ta och laga lite lunch strax och sen ta mig ett skönt bad :)


det här är nog det avslappnaste som finns.


KLAPPAR, CHECK

Hej mina underbara! Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit jättebra, bra dag på jobbet och efter jobbet spenderade jag tre timmar på Marieberg galleria med min underbara fina vän Ida. Handlade mina första julklappar och blev faktiskt klar med alla. Känns otroligt skönt att ha det gjort! Efter mycket spring in och ut i butiker i tre timmar så tyckte jag att förtjänade lite fina saker till mig själv också ;) Visar er det imorgon om jag har tid då.

Har slagit in alla klappar nu och sitter i sängen och tittar på X Facor Usa. Så otoligt duktiga! Min favorit är Astro, Josh och Malenie :) Ikväll blir det tidigt i säng är helt slut efter idag.

Vi hörs imorgon. Godnatt :*


innan shopping i sommras

*

your like a drug that i can't get enough of.


KÄNGOR


Jag vill ha dom här så himla mycket! Kommer nog att beställas nästa lön :)
Från nelly 799:-

ONSDAG

Hej! Fan det är redan onsdag. Hoppas ni där mår bra, jag mår helt okej! Snuvig fortdarande. Igår fick något strul med ryggen igen som jag tidigare har haft. Kan då inte röra mig eller andas in andetag när det kommer som hugg "attacker". Sjukt jobbigt! Nästa gång kommer jag nog åka och kolla upp det. Det konstiga är att det alltid går över efter två dagar, vilket dock är skönt så jag inte har det i flera dagar och inte kan göra något. Idag hade jag väl bara tur att det gick över. Vill att allt det sjukliga ska försvinna så att jag kan börja träna igen, jag som kom var sp duktig och kom igång med det så bra! Får ta och äta massa v-vitaminer ;)

Tog som vanligt min powernap efter jobbet. Skulle lätt kunna sova 24 timmar haha. Nu sitter jag nere hos min stora syster, chillar & myser med bella (syrrans lilla kisse) Vi ska om en stund gå och köpa lite käk. Blir nog Rosalise's himelsk goda kyckling-currysallad.

Ikväll kl 21.00 är filmen Fast and Furious Tokio Trift, en av dom bästa av de filmerna tycker jag :)




































jag linn och emma <3

TISDAG

Nu säger jag godnatt. Min rygg tar kål på mig!


NELLY.COM


CHRITSMAS TREE


MÅNDAG

För en stund sen kom min stora syster med chips, dipp, polly och sura nappar. Satt och mumsade i mig och kollade på när hon och mamma klädde fina julgrannen. Nu är jag så mätt att jag inte vet vart ska ta vägen haha. Usch, men gott var det.

Ska alldeles strax borsta gaddarna och krypa ner i sängen och kolla på sex and the city. Var det bara jag som hade svårt att sova inatt? Låg och vända och vred mig ett antal gånger.


jag längtar bara bort till värmen!


DRESS


*


VAD TYCKS?



NEW FAVORITE


NICE


RIGHT NOW

Hej! Hur läget? Hoppas ni mår bra. Jag mår kanon bra förutom att jag åkt på en liten förkyldning.
Igår blev det en spontan utgång till strömpis med Julia & Natta. Skulle iegentligen bara gå förbi en stund bara! Kvällen blev lyckad och jag hade det jättekul :) Sov över hos Julia & Rambo.

Ikväll blir det lungt är rätt trött. Ska köpa mig något gott och slå på en film och bara hänga framför tvn!


Jag har färgat håret lite ljusare, lite sandaktigt, trivs så himla bra i det.


*


DRESS


KVÄLLS INLÄGG

Go kväll på er! Hoppas ni mår bra. Idag har det varit en liten kaos dag på jobbet idag. Alla hade mycket att göra och vissa saker blev fel osv. Men det löste sig och allt blev bra tillslut :) Kom hem och la mig i sängen och tog min 2 timmars powernap. Sedan gick jag hem till pappa där Emma, Linn & Sara var också. Blev kort spelet gin rummy hela kvällen. Trevligt!

Ligger i min varma sköna säng nu och ska kolla på sex and the city som börjar när som helst. Hoppas ni haft en bra dag. Imorgon är det fredag, igen! Dagarna bara rinner iväg. Har inga planer i helgen, tar nog som den kommer :) Nu ska jag stänga av och försöka sova. Godnatt min fina :*


NATTI

Kunde inte låta bli att köra det rätt hårt på gymmet idag iallafall. Sprang rätt mycket och powerwalkade på rätt hög nivå. Satans vad svettig jag blev! Tog en varm skön dusch när jag kom hem och stoppade i mig lite mat. Imorgon blir det nog en vilo dag och träna på torsdag.

Ligger i sängen nu och ska kolla på sex and the city som börjar om några minuter och hoppas jag somnar tillslut. Redan onsdag imorgon? Otroligt vad dagarna går snabbt.

Godnatt mina fina!

GINATRICOT


NOUBA

Igår fick jag hem ett paket som innehåll detta. När jag öppnade för att kolla så är allt i bitar. Man blir ju så arg..


NOUBA Blushon Bubble 240:-


SÅ ÖVERLEVER DU VINTERN, MED STIL


TISDAG

Hej. Hur mår ni? Jag mår bara bra förutom att jag känner att jag håller på att bli förkyld och det får jag verkligen inte bli just nu. Hur som helst går det går det jättebra på jobbet, trivs så himla bra där, trots att det har varit rätt stressigt och kan bli lite mycket ibland,  jag är sån person som inte tål stress, blir helt förstörd av det. Men hela förra veckan och denna på började vecka har det gått så bra. Hoppas det fortsätter så :)

Vaknade iallafall för en liten stund sen från en skön powernap. Kände verkligen hela dagen hur trött jag var. Dagen började lite sådär. Att möta otrevliga människor (busschaförrer) på morognen är inte det bästa för humöret, iallafall mitt. Man blir ju så glad när alla andra är glada synd att dom flesta busscaffisar inte är trevliga.

Strax ska jag pallra mig till gymmet och promenera lite förskigt på löpbandet. Igår powerwalkade jag fem kilometer och styrketränade överkroppen innan.  Känns  litegrann i kroppen idag! Skönt.

Hörs senare. Kram


Hur mysig och snygg är inte denna päls?!


SOV GOTT

Nu ligger jag i sängen efter att solat solarium första gången sen förra vintern och varit hos min vän Amanda och kollat på film. Kollade på filmen 'i see you' som va sådär tyckte jag. Imorgon början ännu en ny vecka och nya möjligheter. Denna vecka ska jag motionera på gymmet varje dag, blir rätt hårt nu innan nyår ;)

Sov gott mina fina!

min fönster stjärna

NELLY.SE


SÖNDAG

Just nu håller O'heliga natt på här i örebro. Förra året var det snö och riktigt kallt denna dag! Så alla dom tusen människor som står där ute fryser nog inte lika mycket. Tror att det är rikitgt fint där! Själv ligger jag i sängen hur trött som helst. Väntar på att mamma jocke & my kommer hem så vi kan äta lite middag. Blir bara soff häng ikväll.

Hoppas att ni haft en toppen helg :)


HAIR

Jag läste nyss en blogg och jag hittade ett inlägg där det stod om hår. Att det finns en produkt som ska få håret att växa snabbare och bli tjockare. Såg att flera hade kommenterat det inlägget och skrivit att det har testat det och det ser resultat efter ett par veckor. Så jag tänkte testa det och beställde nyss hem två flaskor.
42:-st

FRIDAY

Go kväll! Ledsen för dålig uppdatering. Men jag hoppas ni mår bra, jag mår alla tiders! Idag har jag varit så otroligt trött hela dagen, trodde jag skulle stå och somna på jobbet faktiskt. När jag kom hem från jobbet la jag mig ner i ett varmt skönt bad..och somnade. Duchade och gjorde mig ordning inför kvällens basket match och promenerade i kylan. Riktigt kallt är det ute nu.

Ligger hemma i sängen nu och ska strax borsta tänderna och krypa ner i sängen! För i morgon ska jag upp rätt tidigt för att göra en liten change! Ni kommer få se det imorgon.

Godnatt :) Hoppas ni är ute och roar er & har en trevlig fredagkväll.


jag för en stund sen.


*


DRESS



RSS 2.0